Вітання 41/2015

Вітання 41/2015



















































10.10 Максиму ДЕМЧУКУ — 10!


Коли ясніють очі і вуста,

Зникають мої суми і тривоги,

Коли твоїм дзвіночком сміх луна, —

Тоді завжди я щедро вдячна Богу.

До мене, мій синочку,

Пригорнись,

Навчу тебе обходити печалі,

Ти тільки всьому

Щиро усміхнись, —

Цим захистиш себе

Й мене надалі.

Сину, сину, сину, ангел мій,

Я тобі щасливу зичу долю.

Ти добре серце

Матимеш в житті,

А я... а я

Пишатимусь тобою!



7 жовтня святкувала свій ювілей кохана дружина, турботлива мама і бабуся — Валентина Антонівна ФЕСЬКОВА


Нехай душа у тебе не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, нехай своїм теплом тебе завжди сонце гріє, й слова подяки линуть звідусіль. Любові й злагоди — в родині, не знати горя, смутку і біди, хай прибува добро тобі щоднини із сонця, вітру, із роси й води.


Чоловік, діти, онуки



13 жовтня святкуватиме свій 70-літній ювілей порядна, надзвичайної доброти людина, приватний підприємець, пасічник-аматор, відставний офіцер-авіатор — Микола Григорович ПУХА


Друзі, товариші по службі та ветерани організації «Авіатор» шлють Вам, Миколо Григоровичу, щирі вітання та побажання міцного здоров’я, благополуччя в сім’ї, удачі й успіхів у всіх справах Вашої багатогранної діяльності. Щедрих ужинків Вам на Вашій життєвій ниві, веселого співу солов’їв та потужного гудіння бджіл у Вашому саду. Нехай Ваші умілі руки і надалі не знають втоми, а Ваша життєва осінь буде довгою і багатою на радість та щастя, на вдячність, доброту, любов від Ваших гарних дітей і онуків, повагу від друзів, колег та всіх оточуючих Вас людей.



13 жовтня святкуватиме 70-ліття Микола Григорович ПУХА


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


Діти, онуки, невістки, дружина



13 жовтня святкуватиме 70-річчя Микола Григорович ПУХА


Хай роки ідуть, а душа молодіє, онуки ростуть, а чоло не сивіє, хай серце не знає печалі й розлуки, хай радість приносять тобі діти й онуки.


Дружина, діти, невістки, зять, онуки



12 жовтня святкуватиме своє 60-річчя Світлана Володимирівна КІЗЯК із села Стрієва


У цей святковий світлий день, коли настане ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід. У серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


Син Олександр, дочка Людмила, невістка Ірина, зять Олександр, внуки: Вікторія, Богданчик, Євгеній та Лілія



Колектив ТОВ «Райенерго» вітає з чудовим ювілеєм бригадира-електромонтера — Сергія Кириловича МИРОНЧУКА


Зі святом Вас вітає весь наш дружний колектив. Працьовиті, гарні, мужні будьте Ви і повні сил. Нехай Вас обминають невдачі і грози, хай лиш від сміху з’являються сльози, хай буде здоров’я міцним, як граніт, і Вам з ним прожити не менше ста літ! Хай ладиться скрізь — на роботі, в родині, щоб радісний настрій у серці не згас, все світле й чудове, що треба людині, нехай неодмінно приходить до Вас.


 

7 жовтня ювілей святкувала Юлія Люціянівна ПОДЕЙКО


Подарували б сонце — воно високо, подарували б серце — воно глибоко, подарували б вітер — його не здогнати, подаруєм любов, тепло і ласку, щоб було що згадати!


Вітають: син Діма, невістка Іра, внуки: Міша, Маша, Лізонька, син Павлик, невістка Оксана і внучка Поліночка, дочка Аліна, внучка Віка та Вероніка, свати: Вася, Алла, Таня


 

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ!


Прийміть вітання із Всесвітнім днем пошти, що відзначається 9 жовтня!

Ваша щоденна невтомна праця забезпечує зв’язок та об’єднує людей, розділених великими відстанями, а глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність стали запорукою розвитку поштового зв’язку.

Нехай вам завжди посміхається доля та дарує міцне здоров’я й довголіття, а вісточки, які ви приносите людям, будуть лише радісними.

Щастя і благополуччя вам і вашим родинам!


Зі щирою вдячністю за співпрацю колектив газети «Звягель»


 

ШАНОВНІ СЛУЖИТЕЛІ ФЕМІДИ! ДОРОГІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ! ЩИРО ТА СЕРДЕЧНО ВІТАЮ ВАС ІЗ ДНЕМ ЮРИСТА!


8 жовтня в Україні відзначають професійне свято людей, які присвятили своє життя служінню закону, відстоюванню ідеалів справедливості, прав та свобод громадян.

Дорогі юристи! Результатом Вашої копіткої щоденної роботи є дотримання законності і справедливості в кожній сфері діяльності українського громадянина, саме те, чого так потребує наше суспільство.

У наш, непростий для держави час, Ви, правники, опинилися на передовій реформ — на Ваших плечах адаптація українського законодавства до європейських стандартів, спрощення процедур надання адміністративних послуг та зміни у судовій системі.

Пам’ятайте, від Ваших зусиль значною мірою залежить доля української державності, її майбутня правова культура, розвиток демократичних інститутів та європейські перспективи. Впевнений у Вашій наполегливості та професіоналізмі. Вірю у Вашу сумлінність та спроможність побороти всі негаразди.

Щиро бажаю Вам виваженості, мудрості, терпіння та подальших звершень на благо нашої України та її народу.


З повагою командир 8-го ордена Червоного Прапора армійського корпусу, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант П.М.ЛИТВИН


 

ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ! ПРИЙМІТЬ ЩИРІ ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!


Це — справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.

Це — свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаю всіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаю успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду.

Низький уклін матерям, дружинам, сестрам захисників, які з честю виконували та виконали свій обов’язок, не шкодуючи свого життя заради миру.

Шлю сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичу міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.


З повагою командир 8-го ордена Червоного Прапора армійського корпусу, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант П.М.ЛИТВИН


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Василя Георгійовича КЛЮЧКА — 10.10. 1945 р.н.

Володимира Лукашевича ХОДАКІВСЬКОГО — 11.10.1939 р.н.

Миколу Вікторовича МУРЗІНА — 11.10.1963 р.н.

Лідію Володимирівну ОСТРОВСЬКУ — 11.10.1926 р.н.

Валентина Яковича БОРОВИКА — 12.10.1951 р.н.

Володимира Петровича ДЬЯЧЕНКА — 14.10.1946 р.н.

Володимира Броніславовича СКАКОВСЬКОГО — 14.10.1969 р.н.

Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.

Володимира Васильовича ПАСІЧНИКА — 15.10.1967 р.н.

Василя Григоровича БОНДАРА — 15.10.1923 р.н.

Олексія Петровича ВАКУЛЕНКА — 15.10. 1937 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни