Допоможемо бійцям АТО!

Вже більше року кращі сини українського народу відстоюють цілісність своєї держави на східних кордонах України. Вони не змогли б успішно боротися проти бандитсько-російської орди, якби не мали надійного тилу, який забезпечив їх продуктами харчування, обмундируванням та іншими необхідними речами. Саме волонтери відігравали і відіграють найважливішу роль у забезпеченні та підтримці боєздатності української армії.
От і минулого тижня до волонтерів, котрими опікується у Новограді-Волинському братство ОУН-УПА, звернувся начмед сектора «М» міста Маріуполь із проханням надати допомогу ліками (в основному — протигрипозними препаратами) бійцям, котрі знаходяться у зоні розмежування. Братство ОУН-УПА відгукнулося на прохання начмеда, ліки вже закуплені і 12 жовтня відправлені за призначенням.
Із семи тисяч гривень (саме на таку суму було закуплено ліків) чотири тисячі виділив колектив торговельного центру «Епіцентр», очолюваний Олександром Мясковським. Значну суму коштів також отримали від підприємця Людмили Самойлюкович, аптеки 217 (Тамара Сахненко) та ще кількох жителів нашого міста.
Цих коштів замало, тому братство ОУН-УПА звертається до звягельчан, котрим не є байдужою доля України, з проханням допомогти у придбанні ліків українським військовим. Будемо вдячні за допомогу. Контактні телефони: 073-476-85-03; 097-823-42-07.
Волонтер Володимир