ХРОНИКА 50/2008

ХОЧ І НЕ ЗНАЛИ, ПРОТЕ ВКРАЛИ
11 листопада до міліції зателефонував голова сільськогосподарського підприємства одного з сіл району та повідомив, що невідомі особи викрали з поля солому. Крадіями виявилися місцеві сільські жителі. Дільничному інспекторові вони розповіли, що солома, яку вони «взяли» на полі, знаходиться там вже два роки, тож і вирішили, що нічия. Уникнути відповідальності за ст.51 КУпАП, незнання, чоловікам не допоможе.
ХУЛІГАНА ЗАТРИМАВ ПАТРУЛЬ
Хулігана, який пошкодив зупинку навпроти ВАТ «Укртелеком», затримали працівники патрульної служби міськвідділу міліції. Тієї ночі 23-річний Роман повертався додому напідпитку. Біля зупинки молодик зупинився, аби прикурити — ноги не втримали, тож «сперся» так, що утворилася дірка.
ВИМАГАВ ГРОШІ НА ПЛЯШКУ
За вчинення насильств в сім’ї постане перед судом місцевий житель Дмитро. 18 листопада до міліції зателефонувала матір хлопця та повідомила, що її син у стані алкогольного сп’яніння влаштував вдома сварку та пошкодив майно. Жінка розповіла, що Дмитро, який ніде не працює, прийшов додому під владою зеленого змія і почав вимагати гроші на пляшку. У відповідь на відмову 26-річний молодик почав трощити скло та лаяти матір.
А.ВЛАСЮК, помічник начальника МВ зі взаємодії з громадськістю та ЗМІ, ст.л-нт міліції