Чемпіонат району: для дисциплінарного комітету знову є робота

Чемпіонат району: для дисциплінарного комітету знову є робота

Минулої неділі відбулися ігри 6-го туру відкритого чемпіонату Новоград-Волинського району в Прем’єр-лізі та першій лізі.
У групі А Прем’єр-ліги закріпив лідерські позиції ФК «Смолка», який отримав чергові три очки за технічну перемогу над командою «Олімп» (Жолобне). У «Смолки» тепер 15 очок.
Наздогнала конкурентів у боротьбі за друге місце групи А майстрівська «Нива», яка вдома перемогла «Олімпік» (Піщів) — 3:1.
«Нива», «Полісся» (Сусли) й «Олімп» мають по 6 очок.
У групі В Прем’єр-ліги «Авангард» із Горбаші на домашньому стадіоні завдав поразки «Спорт-Лідеру» (Повчине) — 5:2.
Поразкою лідера скористався чижівський «Металіст», який переміг «Торпедо» (Пилиповичі) з рахунком 4:2 й очолив групу (12 очок). На другому місці — «Спорт-Лідер» (10 очок). На третьому — «Авангард» (9 очок).
Перша ліга (група А): «Верес» (Колодянка) — «Колос» (Дубрівка) — 2:3; «Сокіл» (Орепи) — «Ураган» (Жадківка) — 1:2; «Землероб» (Дідовичі) — «Юність» (Гірки) — 2:4.
Лідерами групи залишаються «Юність» і «Ураган», в активі яких тепер — по 14 очок. На третьому місці — «Колос» (10 очок).
А в групі В першої ліги жоден із двох запланованих матчів повноцінно не зіграли.
«Поліська січ» (Броницька Гута) отримала технічну перемогу над «Авангардом» (Довбиш). А гру між командами «Явір» (Яворівка) і «Фортуна» (Слобода Романівська) було зупинено на 82-ій хвилині через дисциплінарні порушення. «Фортуна» подала протест, і долю матчу тепер вирішить контрольно-дисциплінарний комітет.
Наразі, без урахування «протестного матчу», «Авангард» має 12 очок; ФК «Бараші», «Фортуна» і «Поліська січ» — по 6.
* * *

22 серпня на стадіоні «NovoGran Arena» (мікрорайон «Кар’єр») відбудеться фінальний матч кубка «Мундіаль літо». За трофей поборються ФК «Смолка» й «Авангард» (Горбаша). Початок — о 16:00.
Олег БРЮХАНОВ
Фото районної федерації футболу