Дві аварії за участю рейсових автобусів — чи це лише містика 31 жовтня?

Дві аварії за участю рейсових автобусів — чи це лише містика 31 жовтня?

Одразу зауважимо, що серед пасажирів обох автобусів, які потрапили у дорожньо-транспортні пригоди протягом 31 жовтня, постраждалих немає. Цю інформацію «Звягелю» підтвердили як у відділі з питань цивільного захисту населення міської ради, так і в автотранспортному підприємстві, якому належать автобуси.
Але факт залишається фактом: упродовж кількох годин післяобідньої днини 31 жовтня (коли у багатьох країнах відзначають свято Хелловін, що вважається днем повернення духів померлих на землю) на території міста в ДТП потрапили автобус сполученням «Новоград-Волинський — Михіївка» і мікроавтобус, що виконував рейс на маршруті №3.
Перша ДТП сталася близько 14:20, по вулиці Шевченка (в районі перехрестя з вулицею Вокзальною), друга — через декілька годин у мікрорайоні «Смолка».
В автотранспортному підприємстві «Звягелю» повідомили, що протоколи стосовно обох ДТП передано до суду, який і має встановити ступінь вини кожного з водіїв.
«Еталон» — там відбувся удар ззаду, тож значною мірою все зрозуміло. Більше спірних питань щодо «ЛАЗу», — зауважив один із керівників автопарку і додав: «Це — наче, якась містика. Подивіться, скільки аварій в Україні та всьому світі сталося того дня, літак у Єгипті зазнав катастрофи…».
Як інформує офіційний сайт УДАІ УМВС України в Житомирській області, 71 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж вихідних. Затримано 20 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За вихідні зафіксовано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула та семеро отримали тілесні ушкодження.
Олег БРЮХАНОВ
Фото з соцмережі «ВКонтакті»