Президентом обласної федерації важкої атлетики залишається В.Постіженко

Президентом обласної федерації важкої атлетики залишається В.Постіженко

\"ПрезидентомУ приміщенні Новоград-Волинської ДЮСШ, 14 листопада, відбулися загальні звітно-виборні збори ГО «Федерація важкої атлетики Житомирської області». 27 делегатів заслухали та затвердили звіт президента федерації Постіженка Валерія Васильовича, затвердили нову редакцію статуту федерації, переобрали на наступний термін керівний склад громадської організації.
На наступні чотири роки президентом ГО «Федерація важкої атлетики Житомирської області» одноголосним рішенням було обрано тренера-викладача відділення важкої атлетики ДЮСШ управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Постіженка Валерія Васильовича.
Також на загальних зборах було затверджено клопотання про відзначення відомчою заохочувальною відзнакою Міністерства молоді та спорту України «Подяка Міністерства молоді та спорту України» Постіженка Валерія Васильовича, за значний особистий внесок у формування та реалізацію державної політики з питань розвитку важкої атлетики, багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків.
Т.ДІДУС, член федерації, смт.Ємільчине





Минулої суботи вихованці Новоград-Волинської ДЮСШ (тренер Валерій Постіженко) взяли участь у відкритому чемпіонаті Житомирської області з гирьового спорту серед юніорів, дорослих, чоловіків і жінок.
Переможцем турніру у своїй категорії стала Тетяна Фіщук. Другі місця посіли Денис Юрін, Лада Швець, Вікторія Шкабара, Тамара Риболовлєва. Треті місця — у Лілії Прокопчук, Олександра Ковальчука, Віталія Якимовича, Наталії Сосновської.
Власна інформація