Життя — не ті дні, що прожив, а ті, що запам’яталися

Життя — не ті дні, що прожив, а ті, що запам’яталися

Надзвичайно змістовною та цікавою виявилася поїздка учнів школи №6 до Рівного. Діти разом із учителями побували у краєзнавчому музеї, де побачили чимало цікавих експонатів. Учні відчули свій зв’язок із багатьма поколіннями людей, котрі впродовж століть проживали на нашій землі і створювали її красу. Завдяки змістовним розповідям працівників музею, збагатили свої знання про рідний край.
Також побували у Рівненському зоопарку. Тихі осінні алеї, різноманітні тварини, за якими можна спостерігати годинами — спілкування з живою природою завжди приносить задоволення, виховує в дітях доброту, милосердя. Школярі отримали незабутні враження від побаченого та чудові фотознімки на пам’ять.
Безліч позитивних емоцій приніс дітям відпочинок у розважальному центрі. Вдосталь атракціонів, найкращі, найсучасніші розваги, що сприяють розвитку дітей. Радістю світилися очі школярів, усмішки не сходили з облич. Діти ще довго пам’ятатимуть цю поїздку. Сподіваємося, що матимемо змогу ще раз відвідати це чудове місто. Адже життя — не ті дні, що прожив, а ті, що запам’яталися.
Батьки та учні школи №6 вдячні за поїздку керівнику гуртка «Спортивне орієнтування» ПДМ Свидинюку Р.С., який неодноразово організовує екскурсії історичними місцями України.
С.ГОРДІЙЧУК, від батьків та учнів