ПОМИНАНИЯ 51/2008

ПОМИНАНИЯ 51/2008























18 грудня минає рік, як раптова смерть забрала від нас рідненького Сергія Олексійовича ДМИТРЕНКА


Вже рік, як ти пішов від нас, з життям так рано розлучився. Та знай, наш рідний, що в серцях у нас навіки ти лишився. Яка глибока в серці рана, який нестерпний біль в душі, прости, що від невблаганної смерті ми не змогли тебе спасти. Спи спокійно, наш дорогий. Царство небесне тобі.


У скорботі батько, брат Анатолій з сім’єю, сім’ї Шутових, Дніпрових



24 грудня — 5 років від дня смерті рідного синочка Андрія Степановича НИЧИПОРУКА


От і промайнуло 5 років, як тебе з нами більш немає. З тих пір для нас померкло небо, сонце, зорі, журбою огорнулися всі дні. Тепер всі наші помисли летять до тебе і квітами лягають до землі. Спочивай з Богом. Царство тобі небесне.


Вічно сумуючі мама, тато, брат і його сім’я



21 грудня минає 40 днів з дня трагічної смерті Сергія Михайловича ЗАЇКИ з с.Пилиповичі


Синочку наш рідненький і братик дорогенький! Твоє життя обірвалось на двадцять першому році в одну мить. Ти так зненацька покинув нас, що ми ще й досі не можемо повірити в те, що ти пішов навічно і лише в снах приходиш до нас. Як нам тебе не вистачає, як ми тебе завжди чекали! Без тебе нам життя не миле. Затьмарилося сонце, зорі, небо, журбою огорнулися всі дні. Всі помисли звертаються до тебе і квітами лягають до землі. О, Боже, допоможи нам пережити цю страшну розлуку!


Сумуючі тато, мама, сестричка, всі рідні



18 грудня — 5 років, як пішов з життя Василь Салафонович МАЛЯРИК


Світла пам’ять про тебе завжди залишиться в наших серцях. Хай свята земля береже твій вічний сон, і завжди світить сонечко над твоєю могилою. Царство небесне тобі, наш рідний.


Дружина, діти, онуки



20 грудня — 25 років від дня смерті Григорія Павловича ШАТУЛЬСЬКОГО


Світла пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Хай земля береже твій вічний сон. Нехай всі, хто тебе знав, — згадають та пом’януть добрим словом. Царство тобі небесне і вічна пам’ять.


Сумуючі рідні