Вітання 10/2016

Вітання 10/2016































































4 березня вітаємо з 25-річчям найкращу донечку, сестричку, дружину та маму — Танюшку ГОЛОВАНЧУК із села Наталівки


Сьогодні рівно 25 в житті твоїм минає, а скільки їх ще на шляху, — про те ніхто не знає. Хай буде їх не менше ста, хай шлях цей буде світлим, а все життя, мов той кришталь, — прекрасним, ніжним, чистим.


З любов’ю батьки, сестри з сім’ями, чоловік, донечка та хрещениця Анастасійка



6 березня — 60-річчя святкує Галина Костянтинівна КОВТОНЮК із села Тернівки


Люба матусю, Вас щиро вітаємо. Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, за гордість, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я і силу, спасибі, рідненька, що Ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають. Живіть Ви ще довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми за Вас радіти.


З любов’ю дочки Євгенія, Наталія, Людмила, син Юрій, невістка Ольга, зяті, внуки, правнуки



7 березня святкує Перлинне весілля сім’я — Володимир Євгенович і Юлія Францівна НАЙДЮКИ


30 років подружнього життя пролетіли, немов мить. Дорогі батьки, ми вас щиро вітаємо, зичимо міцного здоров’я, терпіння, життєвої наснаги, благополуччя. Ваш спільний шлях не встелено квітками, не раз доводилося тернами іти, та ви завжди опікувалися нами, за що ми вдячні будемо завжди. За добре серце і невтомні руки нехай Господь воздасть належне вам, хай вашу щедрість переймають внуки, а ласка служить оберегом нам.


З любов’ю донька Людмила, зять Кирило, внучки Настя і Саша, син Богдан



7 березня зустріне прекрасний життєвий ювілей коханий чоловік, турботливий батько, люблячий дідусь — Олексій Ілліч ВАСИЛЕНКО


Скільки років, — тебе не питаєм, хай їх лічить зозуля в гаю. Ми із тими роками вітаєм, що прийшли в цю чудову пору. Літа летять, а доля далі кличе, вона нелегка, навіть не проста. Укотре журавлиний ключ курличе, нагадуючи молоді літа. Нехай летять — ти все одно щасливий, хоч скроні засріблила сивина, а в серці все-таки палає доброта, яку даруєш ти і дітям, і дружині. І як онуків любиш ти, і тулиш ти до серця свого, даруєш їм і ласки, і тепло. Хай Бог тобі здоров’я посилає, зозуля сто років нехай накує, щоб радість і щастя тебе обняли, щоб янголи Божі навік берегли.


З любов’ю і повагою дружина і вся твоя велика рідня



7 березня святкуватиме ювілей наш дорогий Олексій Ілліч ВАСИЛЕНКО


Рідний, любий тату, проживи сто літ, хай тобі сміється веселковий цвіт. Щиро з ювілеєм вітаємо, здоров’я, щастя, удачі бажаємо. Ваш ювілей — це прекрасна пора, ще можна багато творити добра. І далі життя нехай повниться світлом, цілющі джерела здоров’я дають. Ми дякуєм Богу, що ви у нас є, хай силу і радість він вам дає.


Син Андрій, невістка Інна, онуки Владиславчик і Настуня



9 марта — День рождения встречает Галина Николаевна СУРОВЕЦ


В любви своей — всесильна и проста, тебе присущи ум и красота, уменье дивное нам сердце отдавать, улыбкой нашу душу согревать. Так оставайся ещё долго молодой, такой же нежной и заботливой такой, дари нам счастье, ласку и тепло. С тобою всем нам повезло! Живи сто лет, очаг наш охраняя, единственная, милая, родная!


Сын, муж, свекровь



3 березня святкував ювілей люблячий чоловік, татусь та дідусь — Віталій Володимирович ГОРОДНЮК


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа, Цариця свята, дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю та повагою дружина Тамара, діти Альона та Олександр, зять Олександр, невістка Людмила, онуки Дмитрик, Данилко та Богданчик



1 березня відсвяткував 30-ліття коханий чоловік та люблячий папа — Сергій Валерійович КОРОБЧУК


Коханий, ми тебе з донечкою вітаємо. В День народження чудовий побажаємо тобі добра, у роботі — перспективи, в колі рідних — лиш тепла. Хай в душі вирують бурі тільки від кохання, і почуті будуть небом всі твої прохання. Будуть сили і бажання тобі за зіркою іти, побажаємо також щастя, миру, ласки, доброти.


Любляча дружина Леся та донечка Дашуля



9 березня вітаємо з ювілеєм дорогого дідуся, батька, тестя — Тараса Савовича ГЛУЩУКА


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає. Хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я, нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю.


Від дочки Ірини, онучок Тетяни і Діани, зятя Василя



6 березня зустрічає 30-річчя дорогий чоловік, тато, син, зять — Василь Миколайович САФРОНІЙ


Ти — славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш нам радість і море любові. Спасибі за ласку і руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом. Ми дякуєм Богу, що ти у нас є, хай щастя й здоров’я тобі він дає.


З любов’ю дружина Інна, син Назар, мама, теща і вся рідня



Шановні жінки! Дорогі жінки-ветерани війни, вдови загиблих і померлих ветеранів, діти війни, бойові подруги, працівники тилу!


Щиросердечно вітаю вас зі світлим жіночим святом — 8 Березня! ВІд всієї душі бажаю вам, щоб не тільки в цей святковий день, а завжди, ви були здоровими, щасливими та радісними. Нехай вам усміхається доля і здійснюються всі ваші заповітні мрії. Миру вам і добра!


З повагою голова міської організації ветеранів В.О.Парфьонов


 

8 БЕРЕЗНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПРАВ ЖІНОК І МИРУ


Здавна повелося, що жінка в сім’ї — берегиня. А ще символ чистоти, ніжності і краси. Без її підтримки, розуміння та творчої думки неможливі добрі переміни в нашому суспільному житті.

Свято 8 Березня ще раз нагадує нам, чоловікам, що усіма своїми успіхами ми зобов’язані Вам — любим нашим матерям і бабусям, сестрам і дружинам. Саме ви оточуєте близьких людей любов’ю і увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов’язані з роботою і родиною, даруєте спокій і щастя.

У цей святковий день бажаємо всім жінкам Новоград-Волинщини міцного здоров’я, кохання, нев`янучої молодості, прихильності долі та добробуту.

Будьте завжди усміхненими, сповненими надій та оптимізму!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Вітаємо Вас зі святом весни!


Сердечно вітаємо всіх жінок зі святом 8 Березня, яке символізує собою весну, любов і красу. У Міжнародний жіночий день прииміть від нас слова уклінної вдячності за вашу прихильність, за вашу невтомну працю, за щирість, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя і працю. Нехай доля постійно буде до вас доброю, нехай усюди вас супроводжують радість і удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей. Міцного здоров'я Вам і Вашим родинам, дітям, онукам, щастя, добра і благополуччя у кожному домі. Божої благодаті, віри і надії на краще життя.


З повагою Новоград-Волинська міська організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»


 

Щиросердечно вітаємо всіх жінок зі святом весни 8 Березня!!!


Це свято приходить з першим подихом весни, ласкавими променями сонця. Усе найпрекрасніше, що у нашому житті, — весна, кохання, радість, щастя — пов’язане з жінкою — берегинею роду людського.

Хай це свято зігріває надіями, а любов і віра огортають вас і вашу родину щастям і благополуччям. Щасливої Вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів — ніжних і духмяних.

Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, радості, кохання і краси. Адже усе найсвятіше, що дарує нам доля, пов’язане саме з вами.

Успіхів вам, гарного святкового настрою, міцного здоров’я, оптимізму та усіляких гараздів!


З повагою адміністрація та профспілковий комітет ПрАТ ВКФ «Леся»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Андрійовича КУЦОГО — 01.03.1944 р.н.

Сергія Івановича ПАХОЛЮКА — 01.03.1956 р.н.

Олександра Валентиновича ШПІРА — 01.03.1950 р.н.

Василя Миколайовича САМАНДРУЛУ — 01.03.1968 р.н.

Сергія Володимировича РУДИЧА — 02.03.1957 р.н.

Володимира Степановича ШПІНЯ — 02.03.1967 р.н.

Богдана Михайловича ПАЦЮРКА — 03.03.1963 р.н.

Олександра Пилиповича ПАСТУХОВА — 01.03.1927 р.н.


Редакція газети «Звягель»