Здоров’я зсередини — краса зовні

Здоров’я зсередини — краса зовні

На сьогодні КС «Нове життя» запропонувала великий перелік оздоровчої продукції рослинного та мінерального світу. Основним пріоритетом компанії є виробництво натуральної «живої» косметики і біологічних добавок. Адже природа — це невичерпне джерело краси та здоров’я, а застосування сучасних біохімічних технологій дозволяє нам виготовляти ефективну і конкурентоспроможну продукцію європейського рівня.
При випуску кожного виду продукції завжди першочерговою вимогою виступає її якість. Контроль якості починається з етапу розробки рецептури і закупівлі сировинної бази. Сировина, що використовується на нашому виробництві, проходить суворий контроль якості в Міністерстві охорони здоров’я України, оскільки компанія висуває найвищі вимоги до неї і стандартів безпеки виробничого процесу. На кожний вид сировини постачальники надають сертифікати якості та гігієнічні висновки Міністерства охорони здоров’я, і тільки після цього сировина використовується для виготовлення продукції. Синтетичні консерванти замінюються натуральними продуктами: ефірними маслами, рослинними екстрактами, продуктами бджільництва, морською сіллю, вітамінами А, С, Е.
У процесі створення рецептур застосовуються новітні знання в області косметології та інноваційні розробки косметичної сировини від провідних виробників косметичного та фармацевтичного ринку з Німеччини, Франції, Туреччини, Китаю, Індонезії, Малайзії, Італії, Іспанії, Білорусі, Індії, Бельгії, Болгарії, Кореї, Бразилії. Все це дозволяє створювати косметику, що відповідає міжнародним стандартам якості.
Біологічні добавки — це екологічно чисті продукти харчування у вигляді таблеток, капсул, крапель, що складаються з екстрактів рослин, мінералів. Вчені створили технології для очищення клітини рослин, мінералів від радіації, солей важких металів та інших шкідливих речовин. Для того, щоб в організм людини менше потрапляло небезпечних хімічних речовин із їжею, а більше корисних речовин, необхідних для здоров’я людини. Головне в цій технології, що всі корисні, дані природою вітаміни, мінерали, амінокислоти та інші корисні нашим клітинам речовини, залишаються живими.
Однією з важливих послуг є комп’ютерне тестування всіх органів і систем із використанням діагностичного комплексу «Медбіотех». За допомогою комп’ютерного тестування виявляються початкові захворювання, які на ранніх стадіях можливо вилікувати. Це — схильність організму до захворювань, схильність до відкладення каменів, коли порушений обмін речовин, травлення. Ви вчасно можете переглянути свою дієту та спосіб життя.
Сьогодні у кожного є ШАНС захистити своє ЗДОРОВ’Я.
ЛАСКАВО ПРОСИМО В «НОВЕ ЖИТТЯ»!
Наша адреса: м.Новоград-Волинський, вул.Героїв Майдану, 3 (3 пов., оф. №17).
Тел.: 063-864-56-56; 096-485-46-74.