Красиве свято найкращих жінок

Красиве свято найкращих жінок

«Ви прикрашаєте життя добром, вселяєте надію і різнобарв’я у буденність, робите світ добрішим і світлішим», — ось такі сонячні слова адресувала жінкам у вітальних листівках міська організація жінок на чолі із Ларисою Шутовою. Слід зауважити, що цього року кожна організація, установа, колектив — усі, як ніколи, намагалися підійти до свята напрочуд креативно та щиро. Очевидно тому, що переживаємо нині дуже непрості часи, а дбайливе, уважне ставлення — це запорука згуртованості, особливо важливої у подоланні труднощів. Тому слід подякувати усім, хто взяв активну участь в організації привітань до свята. Нехай приємні емоції, подаровані жінкам з нагоди 8 Березня, із новою силою розквітнуть у спільних успіхах та добробуті міста!


А напередодні свята у місті відбувся святковий концерт. Міський голова Віктор Весельський від імені чоловічої частини депутатського корпусу міської ради та виконавчого комітету привітав звягельчанок: «Це свято є символом усього найкращого у житті — доброти, сердечності, кохання, радості. Дорогі жінки, ви є сьогодні справжніми патріотками нашої землі, адже активно берете участь у волонтерських справах, надаєте медичну допомогу, рятуєте поранених бійців у зоні АТО. Щодня дбаєте про рідних та близьких, народжуєте і виховуєте дітей, продовжуєте кращі традиції роду. Низький уклін вам і щире спасибі за це!».
Заступник міського голови, голова жіночої ради Лариса Шутова долучилася до вітань, побажавши присутнім завжди бути сповненими сил і натхнення.
Юлія КЛИМЧУК