У місті створено федерацію греко-римської боротьби

Розвиток греко-римської боротьби у Новограді-Волинському отримає новий імпульс. Цьому має посприяти створення профільної федерації. Установчі збори засновників громадської організації «Федерація греко-римської боротьби» відбулися 2 березня у приміщенні Молодіжного центру.
Серед запрошених — ветерани спорту, тренери, місцеві депутати, представники виконавчої влади.
У порядку денному значилися питання щодо, власне, утворення федерації, обрання керівного та виконавчого складу громадської організації, прийняття статуту, визначення мети і завдань її діяльності.
Оваціями зал зустрів одностайне рішення обрати почесними президентами федерації тих, хто стояв у витоків розвитку греко-римської боротьби у Новограді-Волинському. Це — Віктор Іванович Пукас і Олександр Денисович Нарольський.
Серед основних завдань новоствореної організації проголосили розробку чіткої стратегії подальшого розвитку греко-римської боротьби на регіональному рівні, захист законних спортивних і соціальних інтересів спортсменів, популяризацію здорового способу життя.
В оргкомітеті громадської організації також зазначають, що діяльність федерації поширюватиметься не тільки на місто, а й на Новоград-Волинський район.
Олег БРЮХАНОВ