Важкоатлети міста і району залишаються серед лідерів

Важкоатлети міста і району залишаються серед лідерів

На базі Молодіжного центру цими днями відбувся чемпіонат Житомирської області з важкої атлетики, в якому взяли участь юнаки та дівчата віком до 17 років із Бердичева, Новограда-Волинського, Баранівського, Ємільчинського й Новоград-Волинського районів.
Організатори відзначають, що протягом останніх років рівень розвитку цього виду спорту значно зріс, причому, не тільки в Новограді-Волинському і районі, а й у інших містах області. Цього разу в напруженій боротьбі визначали кращих 70 спортсменів.
Команду господарів сформували вихованці дитячо-юнацької спортивної школи та міського осередку Всеукраїнського клубу важкої атлетики. Новоград-Волинський район представляли спортсмени з Яруня.
Перше загальнокомандне місце здобула команда Новограда-Волинського, на другій позиції — команда Баранівського району, третє місце — у Новоград-Волинського району.
В особистому заліку вихованці Новоград-Волинської ДЮСШ та міського осередку Всеукраїнського клубу важкої атлетики здобули чотири перших місця. Переможцями стали Діана Бордюг, Денис Юрін, Олександр Плохотюк (усі — ЗОШ №8), Олександр Ковальчук (ЗОШ №3). Другі місця посіли Карина Філіна, Віталій Якимович (обоє — ЗОШ №8), Катерина Чернишук (ЗОШ №7). Третє місце — Аліна Мельник (ЗОШ №8), Віталій Гордійчук (ЗОШ №7).
Чемпіони у своїх вагових категоріях нагороджені медалями та грамотами, призери — грамотами.
За підсумками змагань буде сформована збірна команда області, яка у квітні візьме участь у чемпіонаті України, що проходитиме у м.Славутич.
Підготував Олег БРЮХАНОВ