Звягельські легкоатлети допомогли збірній області

Звягельські легкоатлети допомогли збірній області

\"Звягельськіпосісти шосте загальнокомандне місце у чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборства серед юнаків 2001 р.н. і молодших, що проходив у столиці.
Хоча новоградські спортсмени й фінішували на віддалі від призової трійки, проте важливі залікові бали до командної скарбнички додали, — розповів «Звягелю» тренер-викладач ДЮКФП Олександр Універсал.
У бігу на 400 і 800 метрів Марина Бондарчук показала десятий результат. На дистанціях 800 і 1500 метрів Ольга Глушичко — 15 місце. У спринті (60 і 200 метрів) Артем Шинкарук — 19 місце. Відзначимо, що залікові бали нараховувалися аж до 24 місця включно.
Значно впевненіше почувають себе звягельські легкоатлети на обласній арені, де вони здобули низку призових місць під час відкритого чемпіонату Житомирської області серед юнаків 2003 р.н. і молодших.
Найвагоміший успіх — перше місце у змішаній естафеті 4 по 250 метрів у складі Аліни Приймак, Станіслава Тімборовського, Анастасії Васильєвої та Володимира Корнійчука.
В особистому заліку на дистанції 1000 метрів срібним призером став Станіслав Тімборовський. Другі місця також посіли Володимир Корнійчук (у бігу на 60 метрів), Ярослав Довгалюк (на 500-метрівці) й Аліна Приймак (200 метрів). Аліна, до того ж, фінішувала п’ятою на 60-метрівці.
Третє місце в бігу на 500 метрів посів Максим Бондарчук. Шосте місце на дистанції 60 метрів — у Анастасії Васильєвої.
Загалом в обласному легкоатлетичному турнірі взяли участь 360 спортсменів.
Олег БРЮХАНОВ