Вікторія Степанюк — володар кубка України з гирьового спорту!

Вікторія Степанюк — володар кубка України з гирьового спорту!

Черговий успіх у спортивній кар’єрі Вікторії Степанюк із Великого Молодькова припав на кубок України з гирьового спорту серед дорослих, що проходив на початку квітня у Києві.


Вікторія виконала ривок 24-кілограмової гирі 111 разів, що забезпечило їй чемпіонство, а також відкриває можливості для участі в чемпіонаті Європи, що відбудеться у Польщі. Щоправда, як розповів тренер спортсменки, в.о. директора ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради Олександр Дідовець, наразі є труднощі із фінансовим забезпеченням поїздки талановитої спортсменки на міжнародні змагання.
Ще один вихованець Дідовця — Роман Шапран зі Слободи Романівської — цього разу до числа призерів не потрапив, посівши в категорії 63 кг сьоме місце серед 11 учасників. Проте, найголовніше — Роман виконав норматив на звання майстра спорту України. Його результат: 51 поштовх двох 32-кілограмових гир, а також 93 рази — ривок обома руками. Набравши 97,5 залікових балів, Роман Шапран таки подолав необхідну нормативну планку, щоб отримати почесне звання.
Олег БРЮХАНОВ