ПОЗДРАВЛЕНИЯ 1/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 1/2009























































1 січня вітаємо з ювілеєм Олену Домініківну КУЦУ


Спасибі Вам, мамо, спасибі, бабусю, за ваше тепло, за безмежне добро, за руки робочі, за мудрість свою, за те, що навчили, за хліб на столі, спасибі Вам, мамо, уклін до землі.


З любов’ю чоловік, донька, син, невістка, онуки



1 січня, колектив Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму вітає директора технікуму Вадима Володимировича СІМЧУКА з ювілеєм


Ваш ювілей — то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі: здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


З повагою колектив НВПЕТ



1 січня вітаємо Василя Івановича ОСТАПЧУКА


Щастя тобі зичим, ніжності, тепла, море щирих друзів, здоров’я та добра. Хай крокують поруч вірність та кохання, збудуться всі мрії, задуми й бажання.


З повагою залізничники ВО «Свобода»



1 января поздравляю с Днем рождения Нину Ивановну ШПИЧАК


Желаю я тебе, моя любимая, не знать забот и не встречать печаль, чтоб жизнь лилась, как песня лебединая, была чиста, как горизонта даль. Не знай забот, живи счастливо, чтоб говорили все всегда: «Как эта женщина красива, как бесконечно молода!».


Муж



1 січня святкує свій ювілей прекрасна людина Віталій Борисович ПИЛИПЕНКО


Зорить чудова Ваша дата. Цей світлий день — ваш ювілей. У дім уже заходить свято з вітанням друзів та гостей. Хай незліченні будуть роки, багаті сонцем та добром, веселий спів, легкими кроки, хай доля сповниться добром.


З повагою колектив ЗОШ №3



1 січня святкуватиме свій ювілей Леонід Станіславович ПОПЛАВСЬКИЙ з с.Кам’яний Майдан


Летять роки, як лебеді у вирі, життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі, ще до ста років зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить ще довгих літ, щасливу світлу путь. Хай вистачить щастя на ціле століття, хай скрізь буде лад — на роботі, в сім’ї, і радість на серці, і хліб на столі.


З повагою дружина і діти



3 січня вітаємо з 85-річчям Василя Кіндратовича ПАСІЧНИКА з с.Гурки


Спасибі Вам, тату, спасибі, дідусю, за ваше тепло, за безмежне добро, за руки робочі, за батьківську мудрість, за те, що навчили, за хліб на столі, спасибі Вам, тату, уклін до землі.


Син Іван, невістка Люба, онучка Алла з чоловіком Віктором і правнучками Анею і Сонечкою, онучка Оксана з чоловіком Віталієм і правнучка Оля



Від імені Соціалістичної партії України щиро вітаємо жителів міста з наступаючим Новим 2009 роком та світлим святом радості Різдва Христового!


Бажаємо вам бадьорого настрою, щастя, невичерпної енергії, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки.


Міський комітет СПУ


 

Шановні працівники і пенсіонери швейної фабрики ЗАТ ВКФ «Леся». Від щирого серця вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!


Бажаємо вам міцного здоров’я, достатку, родинного тепла, добрих людей і вірних друзів на життєвій дорозі. Нехай ваші діти і онуки ростуть щасливими під мирним небом України. Веселих вам свят!


Правління, профспілка ЗАТ ВКФ «Леся»


 

6 січня — іменинниця Надія Степанівна ДЕМЧУК


Ми любимо тебе і щиро вітаємо,

Найкращі побажання в цей день посилаємо.

Нехай тобі зорі удачу дарують,

Бо ми в тебе віримо й щиро цілуємо.


 

3 січня відзначає свій ювілей наша дорога матуся Галина Дем’янівна СКАКОВСЬКА


За столом банкетним, що зібрав гостей, всіх найкраща Мама — не звести очей! Як рожевий ранок усмішка сія, полуничкою пахнуть ніжнії вуста. Джерельцем живильним голосок бринить, тугу він розвіє, серце звеселить. Ми щасливі, рідна, що у нас ти є, хоч самі дорослі, але то пусте Бог хай посилає Мамі довгий вік. Не рахуй рідненька, ти свої літа, бо для нас ти завжди гарна й молода.


З любов’ю та повагою мама, чоловік, дочки, зяті та онучки


 

Колектив Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу та професійного ліцею щиро вітають Вас, шановні новоград-волинці, жителі міста і району, колеги-освітяни, з Новим 2009 роком та Різдвом Христовим!


Новий Рік — це завжди сподіванння на краще,

Надія на здійснення заповітних бажань і мрій.

Щиро зичимо кожному з Вас, колегам по роботі,

міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя,

добра, миру, радості, приємних подій

і бажаних змін у Вашому житті, вдалих починань,

щедрого ужинку на ниві добрих справ.

Гарних Вам Новорічних та Різдвяних свят!


 

Щиро вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим побратимів-однопартійців та всіх земляків новоград-волинців. Зичимо здоров’я, наснаги, надії, щоб Новий рік приніс нам всім позитивні зміни.


Голови РО та МО Української Народної Партії Роман Куриленко, Богдан Шевчук