Вітання 19/2016

Вітання 19/2016















































7 травня святкує свій славний ювілей найрідніша матуся, найдобріша бабуся та прабабуся, гарна, щира жінка, а ще — висококласний знаючий спеціаліст — колишній бухгалтер газети «Звягель» — Раїса Сергіївна УСЕНКО


Нехай душа у вас ніколи не старіє, на білій скатертині будуть хліб і сіль, своїм теплом вас завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, без чого не складається життя, — любов, здоров’я, щастя, дружба та вічно нестаріюча душа.


Вся родина та колектив газети щиро вітають вас з ювілеєм



7 травня чудовий ювілей святкує Раїса Сергіївна УСЕНКО


Нехай твій дім добро не оминає, хай гарну пісню накурличуть журавлі. Хай Ангел Божий тебе охороняє і щастя принесе на своїм крилі! Душа хай вічно не старіє, у хаті будуть хліб і сіль, хай сонце ласкаве гріє, й вітання линуть звідусіль. Шани — від людей і радості — від дітей, онука та правнуків.


З повагою Віра Нагорна



7 травня вітаю з 20-літтям Юлію Русланівну ПЕТРЕНКО


Бажаю тобі кохання, але не такого, як місяць, він — холодний. Бажаю тобі кохання, але не такого, як сонце, — воно заходить. Бажаю тобі кохання, але не такого, як вітер, — він гуляє. Бажаю тобі кохання, але такого, як небо, — воно безкрає.


Олександр



9 травня 65-річчя святкує кохана дружина, найкраща мама, турботлива бабуся — Тамара Андріївна КРАВЧЕНКО


Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна. А добро не оминає хату, як не оминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться, як вишні цвіт. Хай малює доля з буднів свято, а Господь дарує ще багато літ!


З повагою вся Ваша родина



2 мая праздновала День рождения любимая жена, мама, бабушка — Майя Андреевна СЕБА


Мамочка! Поздравляем с Днём рождения!!! И хотим тебе сказать очень много добрых слов. Здоровья дважды пожелать. Ты — самая лучшая, незаменимая, добрая, ласковая, любимая! В нашей жизни ты — солнышко ясное, быть рядом с тобой — самое прекрасное. В разлуке только понимаем, как тебя нам не хватает. Ты счастливее сделаешь миг наш любой, одним только взглядом, своей надёжной рукой. Наверное, раньше мы не так ценили всю доброту, твою любовь и очень жаль, что это всё мы не хранили. Но ты прости, прости нас, родная, за все те обиды, причинившие боль. Всю жизнь живёшь, нам отдавая все свои силы и любовь. Спасибо, Господи, что ты такую маму нам дал! Так вот, родная, мы тебя поздравляем, всё лучшее в этом мире желаем. И знай, для нас ты — вечно молодая. Живи, милая, долго-долго! Много у тебя впереди светлых дней, а мы тебя будем беречь и любить! Ведь лучшей жены, мамы, бабушки не может быть!


С любовью муж, дети, внуки


 

Керівництво заводу ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш», Наглядова рада, профкомітет, рада ветеранів сердечно вітають ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці, учасників бойових дій, учасників війни, пенсіонерів і всіх працюючих на заводі з 71-ою річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

День Перемоги — наша гордість і наш біль, це сльози радості завойованої свободи і сльози за полеглих у війні. Тож, вшануймо воїнів-визволителів, котрі живуть поруч з нами, та гідно пом’янімо загиблих.

Прийміть нашу безмежну вдячність за Вашу працю, подвиг, мужність і відвагу. Від щирого серця бажаємо усім міцного здоров’я, добра, благополуччя, миру у ваших домівках і всій нашій Україні.


 

8 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ


Дорогі земляки! 8 травня Україна, разом із Європою та світом, вшановує мужність і відданість тих, хто 71 рік тому здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

Наші діди та прадіди боролися за те, щоб ніхто і ніколи не посягав на волю та незалежність будь-якого народу.

Низько вклоняємося воїнам-переможцям над нацизмом та нинішнім захисникам Батьківщини, які своїми мужніми вчинками утверджують спадкоємність українських традицій у прагненні до волі.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

9 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ


Шановні ветерани та учасники визвольних подій Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ми схиляємо голови у пошані перед тими, хто 71 рік тому з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію. Ми маємо бути гідними цього високого подвигу своїми помислами, прагненнями і добрими справами.

Бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, добра і благополуччя! Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

8 ТРАВНЯ — ДЕНЬ МАТЕРІ


Шановні жінки, дорогі матері! Щиро вітаємо вас із чудовим весняним святом — Днем Матері. Це свято — особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Адже мати — найрідніша людина для кожного з нас, берегиня роду.

У цей день доземний уклін вам, найдорожчі наші матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за співані безсонними ночами колискові, за безмежне терпіння і щоденну нелегку працю. Дякуємо за молитви, які оберігають нас на всіх життєвих стежинах.

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, життєвої енергії, сили, терпіння та домашнього затишку. Хай здоровими і люблячими будуть ваші діти, хай приносять вони вам лише радість, хай Всевишній береже ваші родини від нещасть, хай панує у них мир і злагода!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

8 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА І ЧЕРВОНОГО ПІВМІСЯЦЯ


Дорогі волонтери, доброчинці, благодійники Новоград-Волинського краю, працівники та активісти міськрайонної організації товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця! У всі часи ваша робота є надзвичайно важливою, відповідальною та потрібною. Адже саме завдяки вашій діяльності, адресну підтримку щороку отримують малозабезпечені громадяни, інваліди та ветерани, діти-сироти, самотні люди похилого віку — всі ті, хто потребує допомоги та особливої уваги суспільства.

Щиро зичимо всім вам міцного здоров’я, сімейної злагоди, завжди бадьорого настрою та щедрот душі на ниві милосердя! Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олександру Антонівну БОЙКО — 06.05.1931 р.н.

Ніну Петрівну БУДНИК — 06.05.1951 р.н.

Бориса Михайловича ГРУШЕВСЬКОГО — 07.05.1931 р.н.

Лідію Михайлівну БАБЕШКО — 09.05.1928 р.н.

Тетяну Яківну ЗАЙНЧКОВСЬКУ — 09.05.1956 р.н.

Юрія Антоновича КУШНІРА — 07.05.1949 р.н.

Ігоря Олександровича БУКОВСЬКОГО — 07.05.1964 р.н.

Миколу Степановича КРАВЧУКА — 08.05.1960 р.н.

Юрія Івановича ДАВИДОВА — 09.05.1950 р.н.

Віталія Вікторовича МАТУШЕВСЬКОГО — 11.05.1941 р.н.

Віктора Костянтиновича ДОВГАЛЮКА — 12.05.1951 р.н.


Редакція газети «Звягель»