«Звягель» вириває нічию у лідера, «Авангард» переконливо перемагає «Полісся»

Перед 6-им туром чемпіо­нату Житомирської області з футболу на першій сходинці турнірної таблиці розташувалася «Фортуна» з Андрушівки, в активі якої було 11 очок після 5 ігор. Відверто кажучи, мало вірилося, що «Звягель» розживеться очками у виїзній грі з лідером. Проте новоградці зробили приємний сюрприз для своїх уболівальників — надзвичайно цікавий і напружений матч завершився нічиєю з рахунком 3:3.
Тим часом новоградський «Авангард» на домашньому стадіоні крупно переміг олевське «Полісся» — 4:0.
ФК «Бердичів» продовжив розпочаті колегами знущання над командою «ЖитомирПлюс». Цього разу житомиряни отримали аж 16 «сухих» голів у власні ворота. Як виявилося, 14 у попередньому турі від «Звягеля» — то були ще квіточки…
Скориставшись осічкою «Фортуни», на перше місце вийшов СК «Коростень», який переміг (1:0) «Полісся» (Житомир). Тепер у коростенців — 13 очок у 5 іграх.
Очковий багаж пред­став­ників Звягельщини виглядає наступним чином: «Авангард» — 7 очок (5 ігор), «Полісся» (Городниця) — 6 очок (3 гри), «Звягель» — 5 очок (5 ігор).
Гру між городницьким «Поліссям» і ФК «Мал» (Коростень) перенесено, — інформує сайт Житомирської обласної федерації футболу.
Олег БРЮХАНОВ