Завершилися навчальні збори: присягу склали 58 військовозобов’язаних

Завершилися навчальні збори: присягу склали 58 військовозобов’язаних

Із 6 по 15 липня на базі інженерного полку (в/ч А3814) проходили навчально-тактичні збори загону оборони, організовані Новоград-Волинським ОМВК.
Кількість військово­зобов’я­заних, котрі взяли участь у зборах, не розголошується. Військові підкреслюють, що ця інформація має таємний характер. Проте, як повідомив «Звягелю» заступник командира загону з виховної роботи, майор Микола Бакало, до занять залучено чоловіків із міста і району. Серед них — голови сільських рад.
А 10 липня відбулася урочиста подія — присягу на вірність народу України склали 58 військовозобов’язаних. Це — ті, хто свого часу служив у збройних силах СРСР і складав «радянську» присягу, чи з інших причин раніше не був приведений до присяги на вірність саме Україні.
Як зазначають військові, головна мета означених зборів — набуття досвіду, який може знадобитися для захисту як свого дому, так і особливо важливих об’єктів міста і району.
Олег БРЮХАНОВ
Фото М.БАКАЛО



Запрошуємо громадян чоловічої статі віком від 18 до 60 років для проходження військової служби за контрактом. Грошове забезпечення — від 7000 гривень.
Військовозобов’язані, які мають досвід проходження військової служби, учасники АТО до бойових військових частин направляються без навчальних центрів.
За довідками звертатися до Новоград-Волинського об’єднаного військового комісаріату за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74.

С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинського ОМВК, підполковник