«Звягель» здобув першу виїзну перемогу у чемпіонаті області з футболу!

«Звягель» здобув першу виїзну перемогу у чемпіонаті області з футболу!

\"«Звягель»У суботу, 3 вересня, стартували ігри ІІ кола чемпіонату Житомирської області з футболу. ФК «Бердичів» приймав новоград-волинський ФК «Звягель». Чотири місяці тому у першому колі звягельчани вдома поступились «Бердичеву» 1:3, тож цього разу гості вийшли на поле проти одного з фаворитів чемпіонату з бажанням довести, що і у Новограді-Волинському також є боєздатний колектив, з яким усім потрібно рахуватись і поважати.
Перед початком поєдинку занепокоїв стан футбольного поля, на якому мав відбутися матч. Більша частина газону вигоріла.
Перший тайм команди провели у рівній боротьбі, здебільшого граючи в центрі поля і обмінюючись декількома незначними моментами. Тому перший тайм логічно завершився без голів.
У другому таймі бажання взяти в цьому матчі три очки примушувало обидві команди йти вперед, гра стала набагато цікавішою.
«Бердичів» грав у свою звичну гру, раз за разом небезпечно «підкошуючи» звягельських футболістів. У одному з таких моментів травми зазнав нападник Ярослав Корнійчук. Але за таку гру суддя так і не дав бердичівлянам жодного «гірчичника». Незважаючи на це, гості виклались на всі 200%, що дозволило ФК «Звягель» вирвати перемогу у цьому непростому матчі. Вирішальний гол на 75-ій хвилині матчу зі штрафного удару забив капітан новоград-волинської команди Олександр Унтілов.
Ще один негативний момент у суддівстві — фінальний свисток, який пролунав приблизно на 105-110 хвилині матчу. Попри те, що великих зупинок у другому таймі не було. Втім, наші футболісти грамотно зіграли кінцівку матчу, відбивши останні атаки суперника і втримали перемогу до фінального свистка.
Це — перша перемога ФК «Звягель» у виїзних матчах з початку заснування клубу. Наступний матч «Звягель» гратиме знову на виїзді — проти олевського «Полісся».
04141.com.uа