Достроковий чемпіон програє…

У 20-му турі чемпіонату Новоград-Волинського району з футболу серед команд Прем’єр-ліги «Нива» (Майстрів) із рахунком 2:3 вдома поступилася «Лісгоспу». Щоправда, це ніяк не позначилося на лідируючій позиції «Ниви», яка за 2 тури до фінішу чемпіонату випереджає «Золоту ниву» з Середньої Деражні на 8 очок.
Інші матчі туру (2 жовтня, неділя): ФК «Чижівка» — «Фортуна» (Слобода Романівська) — 1:0; «Золота нива» (Середня Деражня) — «Смолка» — технічна перемога господарів; «Полісся» (Сусли) — «Торпедо» (Пилиповичі) — 1:2; «Граніт» (Токарів) — «Олімп» (Ярунь) — технічна перемога гостей; «Поліська січ» (Броницька Гута) — «Спорт-лідер» (Повчине) — 0:4.
Куди напруженіше складається турнірна ситуація у першій лізі, де за два тури до фінішу одразу п’ять команд мають шанси у підсумку марафону опинитися на чемпіонському місці.
ФК «Піщів» (45 очок) переміг ФК «Великий Молодьків» — 4:0. «Землероб» (Дідовичі) (45 очок) здобув важливу перемогу у Горбаші (3:1) — горбашівський «Авангард» наразі залишається із 44 очками. «Скала» (Наталівка), завдяки технічній перемозі над ФК «Нова Романівка»), теж набрала 44 очки. Крім цього, є ще «Случ» із Лучиці, яка на виїзді перемогла (6:1) команду з Яворівки і набрала 41 очко.
Інші матчі у першій лізі: «Сокіл» (Орепи) — ФК «Гульськ» — 2:1; «Юність» (Колодянка) — «Фенікс» (Барвинівка) — 1:1.
Олег БРЮХАНОВ