У районі розпочалася боротьба за два кубки

Щойно завершився чемпіонат Новоград-Волинського району, як районні футбольні колективи взялися змагатися за кубок. І не за один — одразу два трофеї розіграють цієї осені.
З огляду на місця, які команди посіли у чемпіонаті (першій та Прем’єр-лізі), вони були поділені на умовно сильніших і слабших. Жеребкування відбулося за участю представників команд під головуванням голови районної федерації футболу В.В.Гордійчука.
У групі А турнір стартував зі стадії чвертьфіналу. 23 жовтня було зіграно перші матчі: «Олімп» (Ярунь) — «Наливна станція» — 1:2; «Торпедо» (Пилиповичі) — «Спорт-лідер» (Повчине) — 1:0; «Нива» (Майстрів) — «Золота нива» (Середня Деражня) — 5:1; ФК «Чижівка» — «Лісгосп» — технічна перемога гостей.
У групі В назбиралося 8 пар, проте у двох — матчі не відбулися. Технічні перемоги отримали «Смолка» над командою з Броницької Гути та команда з Лучиці над ФК «Наталівка».
В інших матчах переконливі перемоги здобули «Фенікс» (Барвинівка), «Фортуна» (Слобода Романівська), ФК «Піщів» та «Землероб» (Дідовичі).
Ще в двох парах кращого визначали в серії післяматчевих пенальті. Поталанило у футбольній лотереї командам із Федорівки та Гульська.
Наступні кубкові матчі — найближчої неділі.
Відзначимо також, що вслід за Прем’єр-лігою, визначилися кращі в чемпіонаті першої ліги. Переможцем став ФК «Піщів» (51 очко), який лише на одне очко обігнав команду з Горбаші. Третє місце посів «Землероб» (Дідовичі), випередивши ФК «Наталівка» за додатковими показниками.
Олег БРЮХАНОВ