Відбулося навчання депутатів

20 жовтня у конференц-залі Будинку рад під головуванням секретаря міської ради О.А.Пономаренко відбулося чергове навчання депутатів міської ради.
Цього разу в порядку денному було два питання. Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Л.В.Хрущ ознайомила присутніх депутатів зі змінами в Положенні про порядок надання житлових субсидій населенню, а саме: умовами призначення субсидій за наявності пільг; порядком обчислення сукупного доходу для фізичних-осіб; призначенням субсидії автоматично без повторного звернення.
Крім того, директор Новоград-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги П.Г.Пелешок розповів про роботу місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Такий центр функціонує в місті з липня 2015 року та надає безоплатні послуги наступним категоріям осіб: учасникам бойових дій, учасникам АТО, ветеранам війни, інвалідам, які отримують пенсію у розмірі менше, ніж два прожиткові мінімуми для непрацездатних, малозабезпеченим особам та сім’ям, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування.
Організаційний відділ міської ради