Із семи спортсменів СК «Вікінг» — четверо стали переможцями

Із семи спортсменів СК «Вікінг» — четверо стали переможцями

Такого результату звягельським кікбоксерам вдалося досягти на турнірі з кікбоксингу WAKO «Слов’янський мир», що проходив 19-20 листопада у Житомирі.
Турнір мав статус відбірного й водночас — підготовчого до чемпіонату України. Його учасники — спортсмени з Житомирської та Вінницької областей.
Спортивну честь Новограда-Волинського у розділах «Фул-контакт» і «К-1» захищала команда СК «Вікінг» на чолі з тренером Андрієм Насадюком.
Здобувши перемоги у фінальних поєдинках зі спортсменами з Житомира й Вінниці, четверо представників СК «Вікінг» стали чемпіонами змагань.
Як зазначив тренер Андрій Насадюк, нині команда виступала оновленим складом, і для багатьох цей турнір виявився дебютним у їхній спортивній кар’єрі.
Отже, перші місця здобули Дмитро Мельник (вагова категорія — до 51 кг), Богдан Яблонський (до 36 кг), Рауль Чаудхарі (до 75 кг) і Влад Ковтонюк (до 54 кг).
«СК «Вікінг» висловлює вдячність усім, хто в нас вірить і за нас вболіває. Особлива подяка — президенту Новоград-Волинської федерації кікбоксингу М.А.Тарасову за підтримку й розвиток цього виду спорту в місті і районі», — додав Андрій Насадюк.
Підготував Олег БРЮХАНОВ