Боксери і кікбоксери завершують рік на мажорній ноті

Боксери і кікбоксери завершують рік на мажорній ноті

Протягом останнього місяця боксери і кікбоксери Новоград-Волинської ДЮСШ і СК «Євробокс» здобули низку важливих перемог на міжнародних і всеукраїнських турнірах. Так, на турнірі за участю спортсменів із України, Польщі, Білорусі, Молдови та Угорщини, що проходив у Нетішині, було здобуто чотири нагороди.
Переможцями стали Олексій Плісак і Святослав Бірюк. Друге місце посів Віталій Свинарський. Третє — Максим Місюра.
11 грудня у Харкові, після навчально-тренувальних зборів збірної України з боксу, проходив чемпіонат найсильніших боксерів України 2003-2004 р.н. До числа переможців потрапив Олексій Плісак.
Кікбоксери також показали високий результат наприкінці року, здобувши перемоги на чемпіонаті України в Харкові. Це — Владислав Самолюк, Кирило Маркечко та Іван Нікітович.
«У наш час надзвичайно складно якісно готувати спортсменів, особливо, якщо є багато перешкод і нерозуміння, що таке спорт. Тож, високі результати, які демонструють вихованці ДЮСШ і СК «Євробокс», є наслідком плідної і важкої праці тренерів протягом усього 2016 року. Цей рік, попри складнощі, ми пройшли успішно. Надіємося, що в 2017 році покажемо ще кращі результати. Велика вдячність тренерам від федерації боксу і кікбоксингу Житомирщини. До речі, наш спортсмен Олександр Бойко на даний час проходить підготовку в Італії, де готується до чемпіонату світу», — прокоментував «Звягелю» останні успіхи президент федерації боксу і кікбоксингу Новограда-Волинського Леонід Плісак.
Підготував Олег БРЮХАНОВ