«Заступники міського голови, дійте більш вимогливо!» або Реакція Віктора Весельського на публікації у газеті «Звягель»

«Заступники міського голови, дійте більш вимогливо!» або Реакція Віктора Весельського на публікації у газеті «Звягель»

Кожен, хто обіймає публічні посади, приречений на підвищену увагу до своєї персони. Свого часу попередній міський голова Володимир Загривий зауважив, що «критика — це ж не дівчина, щоб усім подобатися». Хто б що не казав про своє ставлення до критики — конструктивної чи з присмаком популізму, проте головне для засобів масової інформації, коли їхні публікації щодо проблемних питань знаходять дієвий відгук. Не в звинуваченнях, на кшталт, «Чому ви це написали?», а у відповідних рішеннях чи розпорядженнях, спрямованих на вирішення проблеми.


За понад рік роботи на посаді міського голови Віктор Весельський «привчив» громаду до своїх щоденних звернень через соцмережі: у робочі дні йдеться про заходи, в яких мер планує взяти участь, у вихідні — про відпочинок. Обов’язково — привітання іменинників.
Допис Віктора Леонідовича від 21 січня — цілком і повністю присвячений трьом публікаціям у газеті «Звягель», що вийшла днем раніше. Звісно, активні користувачі соцмереж уже встигли його прочитати й обговорити. Проте далеко не всі наші читачі — з Інтернетом «на ти». Тож, пропонуємо вашій увазі ознайомитися із висновками, які зробив для себе міський голова за підсумками матеріалів у «Звягелі» (стиль викладення та пунктуація — максимально збережені).

«Доброго ранку, друзі!!! Сьогодні 21 січня 2017 року, субота. Після 13:00 поїду в село Рихальськ до стареньких батьків, повернуся завтра ввечері. Вчора по дорозі до м.Києва перечитав всю місцеву газету «Звягель», номер 3 від 20.01.2017 року. Щодо перевізників, міська влада вперше за 2013-2016 роки спрямувала з міського бюджету на компенсацію за пільговий проїзд автомобільним транспортом у 2016 році 4 млн. 300 тис. грн. та 200 тис. 676 грн. плюс використано на організацію пільгового перевезення школярів!!! Тому, панове-керівники ФОП Лановенький та директор ТОВ «Новоград-транссервіс» В.Пелешок: Ви або працюйте, або йдіть з цього ринку послуг у місті!!! Мені «Ваш плач та неспроможність» не потрібні, як міському голові!!! Я цілий тиждень слухав щоденні доповіді 1-го заступника міського голови Колотова С.Ю. про роботу перевізників, а тому з 23.01.по 29.01. я очікую радикальних змін від перевізників за пропозицією та вимогами громади!!! На сторінці 7 газети «Звягель» стаття про кооперативний ринок «Урожай», де багато десятиліть керує Григоренко Валентин Васильович... Я, як міський голова, чекаю радикальних мір від керівника ринку щодо усунення описаного гнітючого враження в статті!!! Я був на ринку під час передвиборчих дебатів у 2014 та 2015 роках та у 2016 році уже як міський голова, тому чекаю від Данилюк О.В. та Шалухіна В.А. мір щодо запрошення у місто обласного керівництва!!! Та останнє: замітка пані Галини К. щодо ліків. Не потрібно нагадувати через газету пану Весельському, що він медик. По контракту з міським головою Весельським В.Л. працює зав. КП «ЦМРА-217» Сахненко Тамара Романівна, яка також працює десятки років, і рік тому я особисто, як міський голова, доручив їй вирішити цю проблему забезпечення ліками жителів залізничного мікрорайону!!! Вимагаю від Дутчака Л.Р., начальника відділу охорони здоров’я, заставити керівників виконувати умови підписаного контракту з міським головою або я чекаю пропозицій від Шутової Л.В. щодо кадрових змін у місті!!! Ось такі справи... Заступники міського голови, дійте більш вимогливо, згідно розпорядження міського голови 380(к) від 28.12.2016 року!!! Всім гарного дня!!! Все буде добре!!! З повагою, міський голова Віктор Весельський».
Підготував Олег БРЮХАНОВ