У каратистів — чотири нагороди на турнірі у Харкові

У каратистів — чотири нагороди на турнірі у Харкові

5 лютого у Харкові пройшов найбільший в останні роки за кількістю спортсменів та країн-учасниць турнір «Харків OPEN-2017». Палац спорту «Локомотив» зібрав під своїм дахом 779 спортсменів із Польщі, Словаччини, Білорусі, Грузії, Бельгії та Франції.
Команда з Новограда-Волинського у складі 5 спортсменів прибула за день до змагань, щоб мати можливість відновити сили після виснажливої дороги, — розповів «Звягелю» тренер Вадим Рибачок.
Першу нагороду здобув 12-річний Дмитро Коваль, який провів чотири переможні поєдинки, проте у фіналі поступився більш досвідченому супернику. В підсумку — друге місце.
Наступною включилась у змагання призерка чемпіонату України Олександра Толченова. Але цього разу вона виступала в іншій ваговій категорії. Попри це, вона теж пробилась до фіналу, у якому після нічиєї 0:0 поступилась за рішенням суддів — 4:1.
Третю медаль для звягельської команди здобув Микола Іванов. Прикра помилка на останній секунді півфіналу не дала йому можливість прорватись у вирішальний двобій. Натомість у поєдинку за третє місце Микола вже свого шансу не втратив.
А найпрестижнішою нагородою стало призове місце Андрія Хромушина, який здобув «бронзу» в категорії серед дорослих спортсменів.
«Андрій повернувся після тривалої перерви і здобув на цих змагання почесне третє місце, яке для нашої команди та особисто для нього — на вагу золота», — прокоментував успіх вихованця Вадим Рибачок.
Ще один спортсмен — Сергій Ганношин, на жаль, залишився без нагороди, але продемонстровані ним сила та характер дають підстави сподіватись на краще у подальших турнірах.
Поїздка відбулася за підтримки управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради.
Підготував Олег БРЮХАНОВ