Встановлюється особа загиблого

Повідомляємо, що Радомишльським відділенням поліції в рамках кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), встановлюється особа невідомого чоловіка, скелетований труп якого із зав’язаним на вузол шкіряним ременем на шиї виявлено 08.11.2015 р. в урочищі «Прирези» між с.Раковичі Радомишльського р-ну Житомирської обл. та с.Садки Макарівського р-ну Київської обл. в землі на глибині 30 см, засипаного грунтом.
Прикмети трупа: приблизний вік — 31-40 років, довжина тіла — 175-177 см, волосся чорного кольору коротке.
Особливі прикмети: за життя невідомий чоловік міг отримати перелом верхнього краю спинки носа та носової перетинки. На верхній щелепі зліва і справа 4-8 зуби уражені карієсом, на нижній щелепі зліва 4-8 зуби уражені карієсом, справа 4, 5, 7, 8 зуби уражені карієсом, 6 — відсутній.
Одягнений: куртка чорного кольору зі шкірозамінника демісезонна коротка із замком-блискавкою, светр темно-зеленого кольору з орнаментом білого кольору, з коміром, який застібається на 4 гудзики темно-синього кольору від середини грудей, футболка тілесного кольору, штани джинсові темно-синього кольору 31 розміру, шкарпетки чорні, туфлі шкіряні з короткими носами 42 розміру з написом всередині «КunChi».
Якщо вам відома вищеописана особа або вам відомо, що людина із вказаними прикметами, у вказаному одязі пішла з дому і відносно неї немає жодних відомостей, чи стали свідком даної події, прошу негайно повідомити Радомишльське відділення поліції за телефоном: (04132) 4-23-13 або 102.
Д.НІКУРАДЗЕ, начальник ВП, майор поліції