Школярки нашого району визначили кращих у футзалі

Школярки нашого району визначили кращих у футзалі

У селі Сусли, на базі місцевої школи, вперше в районі відбулися змагання з футзалу серед дівчат. Організаторами турніру виступили сектор сім’ї, молоді та спорту РДА, ПрАТ ВКФ «Леся», Суслівська сільська рада та районно-міська федерація з футзалу (голова Г.І.Челядін).
У змаганнях взяли участь команди Токарівської (тренер Ю.П.Чижевський), Гульської (тренер А.В.Чечет), Суслівської шкіл (тренер В.Ф.Іляхов) та Слободороманівської гімназії (тренер Ю.М.Павлюк).
Змагання проходили за коловою схемою. У першому турі команда Слободороманівської гімназії перемогла школярок із Гульська — 4:1, а збірна Токарівської школи виграла в одноліток із Суслівської — 5:2.
Далі дівчата з Гульська виявилися сильнішими за суслівських — 4:3, а команда Слободороманівської школи здобула перемогу над Токарівською — 2:0.
В останньому турі слободороманівці зіграли внічию (1:1) із дівчатами з Суслів і, набравши 7 очок, посіли перше місце. Друге місце — за командою Токарівської школи (6 очок), яка перемогла команду з Гульська — 4:0.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації