У медколеджі обрали красуню

У медколеджі обрали красуню

16 березня у міському Палаці культури відбувся традиційний ХVІІ конкурс дівочої вроди і грації «Міс медколеджу-2017». У рамках заходу проведено Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» з метою придбання медичного офтальмологічного обладнання у Житомирську дитячу обласну лікарню для лікування дітей із вадами зору.
Волонтери центру «Милосердя», що діє у коледжі, знаходились у залі зі скриньками, тож кожен мав можливість пожертвувати кошти на придбання обладнання. Студентам вдалося зібрати 2,5 тисячі гривень, які передали обласному відділенню фонду «Серце до серця».
Цьогоріч зірковий олімп конкурсу краси «Міс медичного коледжу-2017» підкоряли 14 учасниць.
Багато різноманітних захоплень продемонстрували конкурсантки: поезія, музика, література, кулінарія, вишивка, фіто-дизайн, флористика, дзю-до, перукарське мистецтво. У конкурсі талантів учасниці здивували не лише своєю красою й талантами, але й інтелектом, виконанням авторських пісень та віршів, хореографією.
У результаті запеклої боротьби звання «І віце-міс» отримала студентка Алла Літвінчук (Л31/III), «ІІ віце-міс» — Анна Гарбовська (С78/I). «Міс коледжу-2017» стала Ольга Петрик (Л37/I), яка отримала тріумфальну корону від переможниці попереднього конкурсу краси — Юлії Переходюк, студентки IV курсу.
Фото Сергія ЩУРУКА