Відбулися загальні збори ОСББ «Колорит»

27 травня, о 16-ій годині, в актовому залі реабілітаційного центру, який знаходиться за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 31, відбулися загальні збори ОСББ «Колорит». Проведення загальних зборів ініціювала ініціативна група у кількості 11 членів ОСББ «Колорит» тому, що останні загальні збори ОСББ «Колорит» відбулися 27 лютого 2016 року.
Загальні збори затвердили наступний порядок денний:

  1. Внесення змін до Статуту ОСББ «Колорит», які внесені з метою відповідності його Закону про ОСББ зі змінами 2015 року та типовому статуту, розробленому Кабінетом Міністрів України.

  2. Обрання членів правління ОСББ «Колорит».

  3. Різне.


Сьогодні ОСББ «Колорит» не має легітимних ні членів правління, ані голови правління, ані затвердженого кошторису об’єднання на 2017 рік, незважаючи на те, що надворі кінець травня 2017 року.
У зв’язку з тим, що на загальних зборах ОСББ «Колорит» не було присутньо більше 50% усіх членів ОСББ, то для остаточного прийняття рішень з усіх питань, які розглядалися на загальних зборах, з 28 травня 2017 року по 11 червня 2017 року, проводитиметься письмове опитування співвласників багатоквартирних будинків, що входять до складу ОСББ «Колорит»: вул.І.Франка, 25, вул.Шевченка, 29, 31, 35, вул.Пушкіна, 3, 5.
Прохання усіх співвласників цих будинків взяти участь у цьому опитуванні.
Голова ініціативної групи Кудрявцев М.Л.