«Авангард» грає внічию із чемпіоном

У матчі 5-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу у вищій лізі «Авангард» вдома зіграв унічию з діючим чемпіоном області — командою СК «Коростень». Гра завершилася з рахунком 1:1.
Обидва голи відбулися у першому таймі. Пресинг новоградців поблизу чужих воріт дозволив «обікрасти» голкіпера СК «Коростень», і господарі поля повели у рахунку. Гол у відповідь відбувся в ситуації, яка до цього не зобов’язувала. В цілому не сильний удар, відскок від газону — і м’яч опинився у куті воріт.
Шанси вирвати перемогу мали обидві команди. «Авангард» у подальшому виручив воротар, блискуче зігравши на лінії воріт. Голкіпер СК «Коростень» теж відіграв надійно, відбивши два удари зі штрафних.
Відзначимо, що це був єдиний позитивний результат для новоградських команд того ігрового дня. «Звягель» зазнав виїзної поразки з рахунком 0:1 від команди «Полісся» (Ставки). А в першості області обидва дублюючих склади теж програли: «Авангард-2» — «Дангард» (Тетерівка) — 1:2; «Зоря» (Врублівка) — «Звягель-2» — 3:2.
В інших матчах туру відзначимо перемогу ФК «Бердичів» із рахунком 3:2 над андрушівською «Фортуною» та нічию (0:0) у парі «МАЛ» (Коростень) — «Будівельник» (Гранітне).
У 6-му турі (10 червня) «Авангард» вдома зіграє з ФК «Бердичів», а «Звягель» вирушить на гостьову гру до «Будівельника». Цікава гра відбудеться у Городниці, де місцеве «Полісся» прийме команду «Полісся» (Ставки).
У чемпіонаті області серед ветеранів першої втрати очок зазнав новоградський «Авангард», зігравши внічию (0:0) із командою «Попільня». Попри це, «Авангард» із 16-ма очками після шести турів очолює турнірну таблицю.
Олег БРЮХАНОВ