Відбулася урочиста зустріч міської влади з випускниками-медалістами 2017 року

Відбулася урочиста зустріч міської влади з випускниками-медалістами 2017 року

27 червня у великій залі Будинку рад відбулася зустріч міського голови В.Л.Весельського з медалістами загальноосвітніх навчальних закладів.
Звертаючись до молодого покоління, очільник міста зазначив: «Міська влада пишається як учителями, так і достойними учнями. Саме тому рішенням міської ради передбачено виплату стипендії міського голови з місячним фондом 3 тис. грн. кращим учням загальноосвітніх та позашкільних закладів. Із метою ефективної підготовки до участі в обласних та Всеукраїнських олімпіадах із базових навчальних предметів з листопада 2016 року відновила роботу школа «Обдарована дитина» для учнів-призерів міського етапу олімпіад. Як результат — 59 перемог в обласних олімпіадах, на противагу 47 минулорічним.
«Освітня галузь міста належить до пріоритетних галузей, тому я, як міський голова, сприяю її постійному розвитку. Так, тільки на оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів у 2016 році було спрямовано близько 8 млн. грн. коштів міського бюджету, а в 2017 році — 5 млн. 592 тис. грн.».
Завершуючи виступ, Віктор Леонідович додав: «Дорогі медалісти! Життя людині дається один раз. І жоден подих, жодне слово, жодну посмішку не змінити і не повторити, не пережити вдруге. Перегортається сторінка дитячих літ, перед вами — чистий аркуш. Заповніть його без помилок, так, як учили вас ваші наставники. Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї, і нехай поруч із вами крокують віра в майбутнє, надія на позитивне і любов до прекрасного. Шануйте вчителів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини. Не забувайте, що ви навчаєтеся для того, щоб розум і серце, свої знання віддати людям. Не заплямуйте доброго імені своїх батьків і честі рідного міста. Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. Пам’ятайте, що справжні скарби — скарби вашої душі: доброта, щирість, совість. Хай ще потужніше б’ють джерела вашого таланту і натхнення. Незламного вам оптимізму та творчих сил для плідної праці в ім’я розвитку нашого міста, нашої держави. В добрий час вам!»
Найкращим випускникам міста було вручено золоті та срібні медалі, а також вітальні листи.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради