Результативна нічия «Звягеля» у Гранітному

Результативна нічия «Звягеля» у Гранітному

\"РезультативнаВідповідно до календаря, перше коло чемпіонату Житомирської області з футболу вже завершилося. Наразі пропущені матчі дограють команди, що найдалі пройшли турнірною сіткою кубку.
22 липня відбулося три перенесені гри 6-го туру. Новоградський «Звягель» гостював у Гранітному, де провів результативний матч із «Будівельником» — 3:3.
Голами за «Звягель» відзначилися А.Тимофєєв та Я.Корнійчук. Третє взяття воріт на користь новоградців відбулося внаслідок автоголу.
Того ж дня городницьке «Полісся» на домашньому стадіоні зіграло з одноклубниками зі Ставків Радомишльського району і поступилося з рахунком 0:1.
У коростенському дербі «МАЛ» зазнав поразки від СК «Коростень» — 0:2.
Нічия дозволила «Звягелю» набрати четверте очко в чемпіонаті, проте команда залишається на останньому місці в турнірній таблиці після 7 ігор. На перше місце вирвалося «Полісся» зі Ставків (18 очок), яке на два очки випереджає обидві коростенські команди.
До перерви між колами деяким командам вищої ліги треба зіграти ще по одному пропущеному матчу. Друге коло, відповідно до календаря, опублікованого на офіційному сайті Житомирської обласної федерації футболу, стартує 26 серпня.
Перенесені матчі відбулися і в першості (першій лізі). Тут «Звягель-2» вдома з рахунком 0:1 поступився команді «Тетерів» (Чуднів).
Олег БРЮХАНОВ