Імплантологія: ноу-хау стоматології — тепер у нашому місті!

Імплантологія: ноу-хау стоматології — тепер у нашому місті!

Стоматологічний заклад «Дентал-клінік» (вул.Гоголя, 15) радіє новому суперсучасному обладнанню зі Швейцарії. Колектив під керівництвом молодого і кваліфікованого спеціаліста — лікаря-стоматолога Олега Шевчука — йде у ногу з часом та найновішими медичними технологіями, а відтепер має можливість надавати нові послуги з імплантології. Про це в інтерв’ю «Звягелю» розповів власник клініки — Олег ШЕВЧУК:
— Відтепер у нас працюватиме імплантолог із Рівного, один із кращих лікарів у Західній Україні. Він — лікар-хірург, навчався за кордоном, має свою клініку у Рівному. Мені доводилося бачити його роботи — без сумніву, дуже талановитий лікар. Тож я запросив Романа до співпраці. Такого обладнання, як у нас, у Новограді ще немає у жодній стоматології. Якщо і надаються послуги з імплантології, то потрібно ставати у запис і довго очікувати на приїзд фахівця. У нас же цей процес не затягуватиметься — жодних відстрочок і зволікань. Будемо займатися пластикою, підсадкою кісткової тканини, складними видаленнями. Усі послуги — якісні, оперативні, з гарантією.
У клініці відтепер також можна пролікуватися у кредит, маючи банківську картку. Насамперед, це стосується дорогих стоматологічних процедур (ортопедія, імплантологія).
— Зубна імплантація — це можливість для пацієнтів знову відчувати смак їжі, без проблем пережовувати її, не використовуючи протези, що знімаються і ставляться на полицю. Для пацієнтів, які втратили один або декілька зубів, імплантація — це можливість відновити втрачені зуби, не шліфуючи та не покриваючи їх коронками. Тобто, безболісна процедура з прогнозованим результатом на довготривалу перспективу.
Інша приємна звістка, якою поділилися у «Дентал-клінік», — про те, що їх колектив поповнився ще одним досвідченим фахівцем. Йдеться про колишню завідувачку місцевою стоматологічною поліклінікою — лікаря-стоматолога Галину Шевчук, відомого у місті спеціаліста зі стажем роботи у близько сорок років.
— Маючи вищу кваліфікаційну категорію зі стоматології, своїми знаннями і досвідом я давно ділюся з молодими колегами, — розповіла Галина Павліна. — Переконана, що молоді потрібно допомагати, навчати любові до професії. Намагаюся активно і фахово підтримувати й свого сина, лікаря-стоматолога, а багато у чому навчаюся у нього та його молодих колег.
— Як бачите, ми не зупиняємося — будемо розвиватися й надалі, приємно дивувати наших клієнтів, дарувати гарні здорові усмішки, — сказав Олег Шевчук. —Слідкуйте за нашими новинами і завітайте до нас, аби переконатися у якості послуг!
Юлія КЛИМЧУК