Учні міських шкіл розіграли кубок із великого тенісу

Учні міських шкіл розіграли кубок із великого тенісу

\"УчніУ Новограді-Волинському відбувся перший дитячо-юнацький турнір із великого тенісу на Кубок осені-2017, учасниками якого стали 28 дітей, серед них — учні школи-інтернату та діти із загальноосвітніх шкіл міста.
Перше місце та Кубок осені-2017 здобув Андрій Чернецький, учень ЗОШ №10. Друге місце у запеклій боротьбі виборола Софія Непочатова, учениця гімназії. Третє місце посів Іван Гордійчук, учень гімназії.
Завдяки спонсорській допомозі (мережі магазинів «Добриня» — в особі директора Р.В.Повальчука, ТОВ «Рубін» — в особі С.В.Канюки та головного спонсору турніру — директора КДЗ «Труд» С.О.Маяцького), було закуплено спортивний інвентар для проведення турніру, призи для нагородження переможців, а також організовано доставку учасників турніру до місця його проведення і назад.
Організатори турніру, а саме — громадська організація «Новоград-Волинська федерація тенісу» — висловлює подяку економіко-гуманітарному коледжу (директор Я.М.Божок) за надання якісної озвучувальної системи. Також дякуємо за сприяння Міському центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Інформація міської федерації тенісу