Голлівуд відпочиває: за зуби містян беруться професіонали

Голлівуд відпочиває: за зуби містян беруться професіонали

Щойно у стоматології «Дентал-клінік» (на вул.Гоголя, 15) впроваджують новий вид послуг, як одразу поспішають сповістити наших читачів. Нещодавно «Звягель» писав про тамтешнє ноу-хау — стоматологічну імплантологію, яку вже змогли оцінити містяни, аж ось у клініці — знову новинка. Як кажуть, інформований — отже, озброєний, а коли йдеться про здорову голлівудську усмішку, то потреба у такій інформації зростає. Тим паче, у нинішній час, коли усмішка у суспільстві «на розхват», — це і візитна картка, і запорука успіху.
Як розповів головний лікар клініки Олег Шевчук, ортодонтія займається лікуванням дефектів розвитку зубів і щелепно-лицьового кістяка. Через нерівність зубів і порушень зубного ряду, зуби важко піддаються гігієнічним процедурам, більше наражаються на ризик раннього розвитку карієсу і пародонтиту, а також можуть викликати додаткові навантаження щелепно-лицьових м’язів при жуванні, що, у свою чергу, призводить до головного болю, синдрому скронево-нижньощелепного суглоба, болю в області шиї, плечового суглоба і спини. І, звісно, нерівності зубів і порушення зубного ряду можуть негативно позначатися на зовнішньому вигляді.
— Ми вирішили зробити ортодонтію для містян доступнішою — тепер не потрібно буде їхати в обласні центри чи столицю, аби вирівняти зубний ряд, — розповів стоматолог Олег Шевчук. — Нині ця проблема є дуже актуальною: кожна друга дитина народжується з патологією прикусу. Відтепер щотижня у «Дентал-клінік» приїздитиме лікар-ортодонт, щоб надавати професійну допомогу. Це — значний поступ у місцевій стоматології.
Окрема увага — для клієнтів-дітей, адже виправляти цю проблему фахівці рекомендують з 5 років, оптимальний вік — 8-9. Для цих потреб у клініці створили дитячий куточок з іграшками і забавками, тож вже сьогодні діти, побувавши на прийомі у стоматолога, без остраху і, навіть, з радістю тягнуть сюди батьків знов.
— Усі наші лікарі в колективі — фанати своєї справи. Новий ортодонт — лікар, яка постійно відвідує стоматологічні конгреси, запозичуючи передовий досвід. Нещодавно вона повернулася з конгресу у Парижі. Дітям вона дуже подобається, маючи в арсеналі не лише професійні знання, а й творчий підхід до малечі. Встановивши у нас брекети чи пластинки для вирівнювання зубів, вам не потрібно буде витрачатися на дорогу до стоматологій у обласних центрах, як було раніше.
На цьому не зупинятимемося й надалі впроваджуватимемо новинки, — запевнив Олег Шевчук. — Завітайте до нас і переконайтеся у новій якості сучасних послуг.
Юлія КЛИМЧУК