Поступилися чемпіону лише за різницею м’ячів

Поступилися чемпіону лише за різницею м’ячів

Футбольна команда п’ятикласників (2007-2008 р.н.), сформована на базі ЗОШ №2, стала призером другого етапу спартакіади школярів у рамках чемпіонату України. Для того, щоб потрапити до третього, заключного етапу, не вистачило двох голів. За кращою різницею забитих і пропущених м’ячів звягельчан випередила команда з Житомира.
На першому етапі шкільні команди області з міні-футболу були розподілені на 4 зони по 6 команд. Новоград-волинці здобули перше місце і кваліфікувалися в наступний раунд, ігри якого відбувалися у Житомирі. Тут суперниками звягельчан стали команди з Житомира, Коростеня й с.Червоне (Андрушівський район) — переможці своїх відбірних зональних етапів.
Новоградці зіграли внічию (1:1) із командою Житомира, а тоді перемогли представників Коростеня — 3:1 і Андрушівського району — 3:2. Набравши сім очок, фінішували вслід за житомирянами, які теж мали в активі дві перемоги й нічию, але кращу різницю м’ячів. Тому саме команда з обласного центру стане учасником третього, заключного етапу шкільного чемпіонату України.
Як розповів «Звягелю» Руслан Скидан — тренер-викладач ДЮКФП, котрий разом із учителем фізкультури ЗОШ №2 Олександром Сидорчуком готував команду до турніру, поїздку на звітні змагання профінансували за сприяння управління освіти й науки та управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради. Успішний виступ юних футболістів приніс залікові очки для міста Новограда-Волинського в залік щорічної обласної спартакіади.
Олег БРЮХАНОВ, фото Сергія ЩУРУКА