Вітання 20/2018

Вітання 20/2018











































































18 травня щиро вітаємо з Днем народження Тетяну РАТУШИНСЬКУ


Ти день чудовий відзначаєш,

Він повний світла і тепла.

А ми від серця побажаєм

Здоров’я, злагоди, добра.

Хай радості не буде краю...


З любов’ю вся твоя сім’я



19 травня святкує свій ювілей наша дорогенька матуся, бабуся та прабабуся — Ольга Федорівна МОРОЗ


Рідненька наша, ніжними словами усі ми щиро дякуєм тобі, що ти, як сонечко весняне, з нами завжди і в радості й журбі. Весна, сніги прогнавши і морози, літа хай зніме на твоїх плечах, і, мов роса, хай неслухняні сльози лиш радості блищать в твоїх очах. Нехай життя барвінком в’ється й доля щиро усміхнеться, Господь Бог тебе оберігає, а Матір Божа — опікає. Здоров’я, радості, добра на многії щасливії літа.


З любов’ю дочка, сини, невістки, онуки, правнучки



21 травня святкує свій ювілей найдорожча людина у світі, любий чоловік, батько, дідусь — Микола Іванович КУЛІБАБА


У праці роки пролетіли, неначе ластівки в блакить, хай серце Ваше молодіє, душа хай піснею бринить. Бажаєм жити довгі роки, не знати горя і біди, бажаєм щастя і здоров’я сьогодні, завтра і завжди. Хай радість потоком шумить у житті, хай хвиля кохання сміється Вам, хай пісня дзвінка виграє на вустах, хай смутку не буде ніколи в очах!


З повагою та любов’ю дружина, діти, онуки, свати та вся родина



15 травня — День народження онука — Олександра КОЗАКА


З Днем народження вітаємо і бажаємо всього: щастя, радості, добра, успіхів, удач, тепла, щоб не знав ні в чім біди. Будь здоровим і кмітливим, і багатим, і сміливим. Мрія щоб твоя збулась і любов твоя знайшлась.


Дід Саша, баба Наташа



16 травня — ювілей у сина — Миколи КОЗАКА


Від щирого серця ми бажаємо сімейного щастя, здоров’я, добра, благополуччя та достатку, щоб у банку та кишені були гривні та «зелені»!


Тато, мама



17 травня — 10 років онучці — Вероніці КОЗАК


З Днем народження, мила, з десятиліттям! Виростай красива, будь завжди щаслива.


Дід Саша, баба Наташа, дядя Коля з сім’єю



19 травня — вітаємо племінницю — Марію МУХУ


Щастя та кохання тобі!


Сім’я Козаків


 

20 травня святкуватиме свій ювілей кохана дружина, любляча мама і бабуся — Віра Григорівна ТАРАН з с.Городище


Люба матусю, Вас щиро вітаєм! Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, гостинність, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я і силу, спасибі, рідненька, що Ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають. Щоб здоров’я було, щоб жили — не тужили, Ви найбільшого щастя в житті заслужили. Багата душею, метка, роботяща, живіть вічно, мамо, бо Ви в нас — найкраща!


З любов’ю чоловік, дочка, син, зять, онуки Владислав, Дмитро, Артем



18 мая празднует День рождения Николай ЗАХАРЧУК


С Днём рождения я тебя поздравляю, мой сыночек славный и любимый, здоровья крепкого от души желаю, удачи во всём, мой ласковый и милый! Огромных успехов, добрых встреч, улыбок нежных, Надежды и Веры! Старайся по возможности себя беречь, мечты пусть будут твои смелы. Ты — моя надежда, свет моих очей, как бессонных много провела ночей у твоей кроватки. Сегодня я горжусь тобой, сыночек, и радуюсь, любя. Пусть дни будут радостными, светлыми, глаз твоих не коснётся грусть, друзья будут добрыми и верными, любовь и счастье будут рядом пусть. С Днём рождения, милый, дорогой сынок, пусть печаль забудет твой порог, пусть укроет Ангел крыльями от бед, я шепчу молитву за тобою вслед.


Мама


 

21 травня святкуватиме 90-річний ювілей Любов Платонівна БРАЖНІКОВА


Прийшла до Вас знаменна дата

В нашесті світлих, щедрих літ,

Тож наші щирі привітання

У Ваше свято Ви прийміть:

Хай щастя Вам рікою ллється,

Добро у хаті хай ведеться.

Веселими будьте завжди,

Здоров’я міцного з роси і води!


З повагою редакція газети «Звягель»


 

16 травня відсвяткувала свій День народження наша колишня колега, лагідна мама і просто чарівна жінка — Наталія ТАТАРИНЦЕВА


Бажаємо миру і світлої долі, запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, щедрості серця, людської поваги. Хай буде життя позитивним, веселим, чудовим, активним, багатим, щасливим і плідним, цікавим, блискучим і гідним!


З повагою колектив газети «Звягель»


 

18 травня щиросердечно вітаємо з ювілеєм мудру та чуйну Валентину Леонідівну КОСТЮЧЕНКО


Бажаєм Вам здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби, квіти, даруємо у цей святковий день. Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла.


З повагою та любов’ю свати, чоловік, діти, онуки


 

17 травня відсвяткувала свій ювілей люба сестра, хрещена, мама та бабуся — Наталя Василівна АРНОЛЬД


Вам — 55, та хіба ж це літа, коли очі горять і душа молода?! Хай доля дарує Вам доброго віку, щоб втіхи і радості було без ліку, хай обминають невдачі і грози, хай тільки від сміху з’являються сльози! Міцного здоров’я — з роси і води, бадьорість і радість хай будуть завжди! Ми Вам посилаєм ці вдячні слова, а Бог хай дарує Вам многії літа!


З любов’ю та повагою сім’ї: Галушки та Човган


 

Дякуємо депутату обласної ради Ющенку Олександру Миколайовичу за спонсорську допомогу на виготовлення меморіальної дошки Заслуженим лікарям України: хірургу Мозалевському В.В. та педіатру Стеценко А.Д. у селі Ярунь; депутату районної ради Весельському Ф.В., голові ради ветеранів Петько Т.А. та Лавренюк Л.С., директору районного Будинку культури Осіпчук О.В. за організаційну роботу в проведенні заходів; ПП Торба І.І., Гапончуку В.С. — за встановлення даної дошки на приміщенні поліклініки Ярунської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.


З вдячністю сільський голова С.С.Жук та вся Ярунська громада


 

18 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ


Шановні працівники музейної справи! Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем музеїв!

Ваша повсякденна праця, наукові та творчі здобутки сприяють піднесенню культурного, духовного, освітнього рівня розвитку нашого народу та заслуговують на щиру вдячність і визнання. Адже саме ви оберігаєте історичну пам’ять людства, підтримуєте духовний зв’язок часів та примножуєте багатовікові традиції.

У день професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, творчої енергії, плідної пошукової та просвітницької роботи, добра та злагоди у ваших родинах.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

20 ТРАВНЯ — ДЕНЬ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ


Шановні працівники банківських установ! Вітаємо вас із професійним святом.

Від розвиненої банківської системи залежить не тільки економічний розвиток нашого міста, але й матеріальний добробут кожного його мешканця.

Переконані, що і в подальшому ваші зусилля, точність розрахунків та здатність примноження капіталу виводитимуть банківську систему нашої держави на новий рівень.

Бажаємо вам довіри клієнтів, творчого натхнення та стабільності. Нехай ваш професіоналізм та віддана праця стануть запорукою нових звершень, успіхів та перемог!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

23 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ГЕРОЇВ


Шановні новоград-волинці! Сердечно вітаємо вас зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, — з Днем Героїв.

У цей день ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження української держави… Сьогодні ми живемо в час героїв, і ці герої знаходяться серед нас. Вони захищають кордони України на Сході та організовують допомогу нашим воякам. Саме ці люди сьогодні творять історію української держави.

Тож, бажаємо кожному, аби на нашій рідній землі панували мир і злагода. Зичимо здоров’я та довголіття вам і вашим родинам, а нашій державі — процвітання та добробуту!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Йосипа Ілліча БАРАНОВСЬКОГО — 18.05.1925 р.н.

Єфросинію Павлівну ДОВГАЛЬОВУ — 20.05.1929 р.н.

Любов Платонівну БРАЖНІКОВУ — 21.05.1928 р.н.

Ніну Ігнатівну ЛОПИРЄВУ — 21.05.1928 р.н.

Надію Костянтинівну РИБАЧУК — 21.05.1930 р.н.

Ніну Анатоліївну РИМАРЧУК — 21.05.1930 р.н.

Надію Євстафіївну КОЛОБЮК — 22.05.1926 р.н.

Юлію Йосипівну ОСІНСЬКУ — 22.05.1928 р.н.

Аллу Федорівну ЛІСКОВУ — 24.05.1941 р.н.

Анатолія Павловича РОЖКА — 18.05.1954 р.н.

Олександра Володимировича АВДЄНТОВА — 20.05.1968 р.н.

Петра Григоровича СОЛОВЧУКА — 20.05.1949 р.н.

Олексія Івановича ОСИПОВА — 23.05.1964 р.н.

Юрія Борисовича МЕШКА — 24.05.1952 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»