Рішення виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради від 13.06.2018 р. №726 «Про встановлення тарифу на послугу (миття населення) дільниці «Лазня» комунального підприємства Новоград-Волинсько

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи звернення директора комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» Тодорович Л.М., із метою приведення тарифу до розміру економічно обгрунтованих витрат на надання побутової послуги, виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Встановити тариф на послугу (миття населення) дільниці «Лазня» комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго (далі — тариф) у розмірі 50,00 грн. із людини за одне відвідування.
2. Врахувати, що:
2.1. Тариф встановлений з урахуванням усіх податків та обов’язкових платежів, незалежно від прийнятої підприємством системи оподаткування.
2.2. Відповідальність за достовірність наданої інформації щодо розрахунків розміру тарифу покладається на комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» (Тодорович Л.М.).
3. Рішення виконавчого комітету міської ради від 27.07.2016 р. №194 «Про встановлення тарифів на послуги (миття населення) дільниці «Лазня» комунального підприємства міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» визнати таким, що втратило чинність.
4. Відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради (Сорока Я.Ю.) забезпечити оприлюднення цього рішення в друкованих засобах масової інформації у терміни, передбачені вимогами чинного законодавства.
5. Комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» (Тодорович Л.М.) повідомити мешканців міста про зміну тарифу не менше, ніж за 15 днів до введення цього тарифу у дію з посиланням на це рішення.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Легенчука А.В.
В.Л.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова