Черговий резонансний злочин у Новограді: у Віктора Весельського з дому вкрали 12 тисяч доларів США

Черговий резонансний злочин у Новограді: у Віктора Весельського з дому вкрали 12 тисяч доларів США

Про це повідомляє відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради. «20 червня 2018 року, в період часу з 09:00 до 21:00, відбулося незаконне проникнення через вхідні двері в квартиру, яку, згідно з договором оренди, винаймає міський голова Віктор Леонідович Весельський. Із квартири невідомими особами таємно викрадені особисті документи (біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон) та грошові кошти в сумі 12 тис. доларів США (офіційно задекларовані), що знаходились у металевому сейфі.
Крім того, з шухляди серванту викрадено 10 наручних годинників, 5 пар чоловічих запонок і 10 тримачів для краваток. Крадії залишили у двокімнатній квартирі повний безлад.
За даним фактом зареєстроване кримінальне провадження за ст.185 ч.4 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування», — йдеться в повідомленні міської ради.
Додамо, що на прес-конференції, яка відбулася 11 червня, журналісти адресували міському голові запитання щодо погіршення криміногенної ситуації в Новограді-Волинському. Зокрема, йшлося про те, чи можуть почуватися в безпеці пересічні жителі міста, якщо скоєно замах на життя депутата міської ради, підпалено будівлю Молодіжного центру, а поліція досі не розкрила дані злочини.
Віктор Весельський тоді відповів наступне: «Я з вами погоджуюсь. Ви знаєте, що за наслідками підпалу я звернувся від сесії до Президента, до Прем’єра, до силових структур. Тому, за наслідками нашої сьогоднішньої прес-конференції, також підготую лист на адресу як керівників центральних органів виконавчої влади, так і керівників обласних силових структур із тим, щоби вони підтвердили або спростували професійний рівень фахівців, які працюють у місті Новограді-Волинському».
Підготував Олег БРЮХАНОВ