Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора ліцею №11 м.Новоград-Волинський

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора ліцею №11 м.Новоград-Волинський

\"ВідбувсяЗгідно з наказом «Про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора ліцею №11 м.Новоград-Волинський», 3 серпня три претенденти на посаду директора ліцею №11 пройшли тестування зі знання законодавства, за результатами якого були допущені до фінального етапу конкурсу — відкритої публічної презентації проекту плану перспективного розвитку закладу освіти, мотиваційного листа та співбесіди.
Завершальний етап конкурсу відбувся 6 серпня у конференц-залі міської ради за участі голови конкурсної комісії, заступника міського голови Оксани Гвозденко, членів конкурсної комісії та депутатів міської ради.
Три претенденти на посаду директора ліцею №11: Гончарук Тамара Василівна (вчитель біології ліцею №11), Парандій Любов Володимирівна (заступник директора ліцею №11), Табакова Аліна Олександрівна (заступник начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради) — презентували власні бачення перспективного плану розвитку ліцею №11, озвучили мотиваційні листи, а також пройшли співбесіди, під час яких члени конкурсної комісії мали можливість задати запитання претендентам на посаду.
Оголошення результатів конкурсу відбулося 7 серпня. Заступник міського голови Оксана Гвозденко у присутності членів конкурсної комісії та претендентів на посаду директора ліцею №11, як голова конкурсної комісії, озвучила рішення конкурсної комісії згідно з результатами чотирьох етапів конкурсу.
За результатами голосування, у кількості 6 голосів «за», «проти» — 0 та 3 — «утрималось», перемогу у конкурсі на заміщення вакантної посади директора ліцею №11 здобула Табакова Аліна Олександрівна.
Кожен претендент може надати обгрунтовані заперечення щодо рішення конкурсної комісії до органу, що призначає керівника не пізніше, ніж через п’ять робочих днів з дати його отримання. На підставі рішення та заперечень (за наявності), не пізніше, ніж через десять робочих днів з дати їх отримання, управління освіти і науки міської ради в особі начальника, укладає трудовий договір (контракт) з визначеним конкурсною комісією претендентом на заміщення вакантної посади керівника.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради