Північно-болотна брехлива покруч

Північно-болотна брехлива покруч

Навряд чи когось у світі здивуєш, коли скажеш, що московити є найбрехливішою країною на земній кулі.

На болотах брешуть усі. Від малого — до великого.

Безсоромно брешуть політики, посли. На всіх політичних майданчиках. Так брешуть, що аж тайга шумить!

Бреше глава МЗС росії Лавров. Та коняча морда нещодавно на Петербурзькому економічному форумі заявила журналістам, що росія, мовляв, не вторгалася в Україну, але вони мусили розпочати «військову спецоперацію через Захід, який займався злочинною діяльністю, втягуючи Україну в НАТО» (?!).

Один із журналістів тоді у нього поцікавився: «Тобто, значить, росія знову біла і пухнаста?»

На що коняча морда відповіла: «Ні, росія — не біла і не пухнаста, росія така, якою вона є, і ми не соромимося показувати себе такими, якими ми є».

Про «не напад» на Україну Лавров бреше вже не вперше.

Рупори психопата путлєра з піною на губах на всіх своїх каналах намагаються переконати своє зазомбоване населення, що росія воює не з Україною, а з НАТО, що їхня «вєжлівая» армія не руйнує житлових будинків в Україні і не чинить насильства над мирним населенням, «а ми прийшли звільнити простий український народ від нацистів, фашистів і бандерівців».

Якщо москалі не чинять насильства, отже, виходить, що «прості українці» самі себе вбивають? Самі себе катують? Самі себе гвалтують? Самі себе спалюють? Самі руйнують своє житло, дитячі садочки, школи, музеї, церкви... Самі! А потім тікають із рідних міст і сіл світ за очі! На свідоме поневіряння?!

А коли світові почали відкриватися жахіття, що творять рашисти в Україні, кремлівські пропагандони почали гавкати, що це — не вони, це — українські нацисти-фашисти-бандерівці чинять безчинства над своїм народом!

А чого ж, «...ми не соромимося показувати себе такими, якими ми є», — казав брехун Лавров.

І брешуть. «Бєз угрізєнія совісті».

Хоча дуже дивно, як ці мутанти болотяні не додумалися бовкнути, що «їхтамнєт» взагалі?

Як на початку агресії в Криму їх «не було», на Донеччині і на Луганщині їх також «не було». Ну, бігали там якісь зелені чоловічки...

Ага! То ж були «шахтьори і трактористи»! З автоматами! З мінометами! З «буками»! На «бетеерах»! На танках!..

І всю цю зброю, як нагло брехав людожер путлєр, «шахтьори і трактористи» познаходили в донбаських шахтах або купили у воєнторгах.

І заспівали Лазаря, мовляв, росія ні в чому не винна, ні до чого не причетна, а кляті вороги її несправедливо оббріхують. Така у Кремля метода — одурманювати своє суспільство (хоча, якщо б хто не хотів, то не вірив би в ту брехню).

До речі, про Лазаря...

Тобто, про Кіріла. Головного московитського попа.

Про темне його минуле говорити не будемо. У ЗМІ багато написано і показано про цього олігарха в рясі — про його яхти, маєтки, корупційну діяльність.

Так ось, цей святоша також брехливо запевняє людство, що «ми ні з ким не хочемо воювати, росія ніколи ні на кого не нападала. Це — дивовижно, коли велика і могутня країна ні на кого не нападала, вона лише захищала свої межі».

Ти ба! Сама святість!..

А чого ж ви, рашистські «ненападальники», до нас приперлися? Хто вас сюди кликав?

І ти, Кіріле, привселюдно освячував московитське воїнство для того, щоб воно йшло убивати українців, руйнувати їхнє житло...

Крім того, «дивовижний» Кіріле, зброєю, освяченою тобою, за п’ять місяців широкомасштабного вторгнення в Україну вже знищено (окрім усього іншого) близько двохсот релігійних споруд! У тому числі — й храми московського підпорядкування!

Тобі це не болить, Кіріле?

Це на такі «подвиги», Кіріле, закликає християнська віра?

Це так учить Боже слово?

Чи, може, Бог є Любов?! А шоста Божа заповідь — «Не вбивай»?..

Лицемір ти, Кіріле. Душогубець. Ти — той, хто молиться Богу, а служить чорту.

Свідченням цього є нещодавнє освячення Кірілом храму в Новоросійську, де під час церемонії він не втримався на ногах і простягнувся на підлозі.

Знаючі люди подейкували, що Кіріл не простягнувся, а «скопитився», бо замість своїх нижніх кінцівок побачив... ратиці.

Так чи інакше, але це — карма.

І це — тільки початок. І невдовзі за тобою, Кіріле, прийдуть чорти, яким ти служиш.

Знайде каральний меч і путлєра та його посіпак — усіх тих, хто скоював і продовжує скоювати злочини в Україні. Кара буде неминучою.

Декотрі наші священики кажуть, що за те, що виробляють московити в Україні, над їхніми церквами забрано благодать. Господь уже не чує їхніх молитов, бо вони порушили Божу заповідь «Не вбивай».

На жаль, чимало ще лишається доморощених попів в Україні, які моляться на Кіріла і спричиняють чвари серед українців.

Були й такі святоші, котрі стали коригувальниками рашистських ракет по певних наших об’єктах.

Багато лишається тих, що роками закликали до «руського міра», а тепер причаїлися в очікуванні «куди і як поверне...»

І все це — в «ім’я Боже»!!!

Та будьте певні, московити і ваші прихвостні, український народ вам не подарує того, що ви накоїли в Україні.

Хай мене Бог простить, але я вас, покручі московитські, проклинатиму доти, доки житиму на цьому світі. За зруйновані наші міста, за невинно убієнних і згвалтованих українців. Горіти вам у пеклі, кляті рашисти!

Не зникають із пам’яті страшні кадри Бучі, Бородянки, Ірпеня, Маріуполя та інших українських міст, містечок, сіл.

Великим болем проймає серце нещодавній випадок у Вінниці, коли вранці трирічна дівчинка штовхала візок, щось весело нащебечуючи матусі. І якась мить...

Прилетіла ракета...

І не стало маленького чада. Мати — у реанімації...

Випадок не поодинокий.

У ті дні Інтернет ряснів московитськими постами, мовляв, так їм, хохлам, і треба! «Це їм ще мало!..»

Русня бездушна! Ви навіть і уявити не можете, що вас чекає у недалекому майбутньому. Содом і Гоморра. Чаша кари вас не мине.

* * *


Прийде кара і на ту бункерну недоістоту, яка, не маючи ні жалю, ні співчуття до людей, віддає нелюдські накази.

Не має путлєр співчуття і до свого суспільства. Московитське керівництво не повідомляє рідних про загибель їхніх синів чи чоловіків. А коли рідня починає бити на сполох, то їм відповідають, що їхній син чи чоловік пропав безвісти.

А що? Навіщо платити компенсації за загиблого, коли його можна зарити, як собаку, просто в землю? Або спалити в мобільних крематоріях, яких понавозили на всі точки бойових дій.

Час від часу подає голос колишній «недопрезидент» Дмітрій Мєдвєдєв (тепер алкоголік), заявляючи, що росія ні на кого не нападала. Поготів, нещодавно оця деградована істота заявила (мабуть, похмелився «бояришнічком»), що Україну взагалі придумав радянський союз, що Таджикистан також придумали вони, прибалтійські країни теж «створені» ними.

Отаку маячню несе цей шизофренік, котрий не знає, що Україна і вищеназвані країни існували ще до утворення орди-московії.

Московити настільки забрехалися, що вірять у те, що брешуть.

Одне слово, брехня на брехні і брехнею поганяє!

Чому москалі такі? Бо їм так зручно жити. Бо вони такими є. Віками.

Ось і тепер рашисти обстрілюють Запорізьку атомну станцію, і разом із тим нагло брешуть світові, що це українці самі себе обстрілюють!

Оце і є сутність дипломатичної роботи московитів. Дипломатів! Хоча, чому тут дивуватися, коли Лавров — ота головна посольська коняча морда...

Та й те, війни точилися з того часу, як з’явилося людство. Однак люди змінюються. Прагнуть до кращого життя, добробуту. Не змінюються тільки московити, вони й надалі залишаються варварами. Недолюдками.

* * *


Разом із тим, злочини в Україні вчиняють не тільки путлєри, кіріли, чи лаврови, — їх вчиняє і російський народ, більша частина якого вітає цю війну.

Чого ви, проклятущі, до нас прийшли? Що ми вам поганого зробили?

Хоча відомо, чого прийшли. З чим москалі приходили віками. З отим незмінним: грабувати, загарбувати, винищувати.

Виплодки безклепочні.

Але будьте певні, рашистські нехристи, ми вам відплатимо за кожного убієнного українця. Кари ви не минете. Це кричать наші душі!

Ми вас, гадів, все одно перемолотимо, переможемо, поховаємо!

Слава Україні! Слава нашим героям! Безмежна їм шана!

І смерть московитським загарбникам!

Лихий БАНДЕРІВЕЦ