Розпочато передплату на друковані видання на 2023 рік

Розпочато передплату на друковані видання на 2023 рік

Із 12 вересня розпочалася передплата газет та журналів на 2023 рік. Це — вже друга передплатна кампанія, яка проводиться під час воєнного стану в країні. Працюючи в складних умовах, «Укрпошта» не припиняє свою роботу, роблячи все для того, щоб клієнти могли передплатити та отримувати в подальшому необхідні періодичні видання.

Передплатити газети та журнали загальнодержавної сфери розповсюдження можна до 16 грудня, а місцеві (обласні, міські, районні) — до 25 грудня.

Незважаючи на те, що через війну передплатні каталоги мають менший перелік газет та журналів, ви знайдете для себе найпопулярніші громадсько-політичні, розважальні, дитячі, молодіжні та інші видання. Оформити передплату можна через листоношу, у поштовому відділенні або на сайті «Укрпошти» через сервіс «онлайн-передплата».

«Укрпошта» запрошує взяти участь в акції «Я люблю передплату», яка триватиме до 25 грудня 2022 року. Передплативши періодичні видання, ви маєте шанс виграти сучасну побутову техніку: конвектор електричний, мультиварку, електрочайник, праску чи Powerbank. Розіграш буде проведений серед клієнтів, які оформлять передплату видань на суму — від 100 грн на термін не менше, ніж 6 місяців. А учасник, який передплатить максимальну кількість видань із найбільшою сумою вартості, отримає суперподарунок — плазмовий телевізор.

Для участі у розіграші суперподарунку необхідно:

— передплатити від п’яти та більше видань вартістю від 100 грн кожне, терміном на 6 місяців;

— надіслати на електронну пошту: katalog-periodiki@ukrposhta.ua фото або скановану копію бланка ф. СП-1 та квитанцію (розрахунковий чек);

— зазначити контактний номер телефону.

Долучайтеся до передплати, а «Укрпошта» докладе всіх зусиль, щоб доставити пресу кожному передплатнику!

Інформація «Укрпошти»