Передплати «Звягель» — підтримай ЗСУ!

Передплати «Звягель» — підтримай ЗСУ!

Зараз у країні йде війна, і всім українцям важко. Ворог убиває ні в чому не винних дітей, жінок, чоловіків, намагається знищити інфраструктуру та економіку.

Українські ЗМІ теж потерпають від війни. Друковані видання в таких містах, як наше, у реаліях воєнного сьогодення знаходяться на межі виживання.

Але, як би важко нам усім не було, ми чітко усвідомлюємо, що найважче в умовах збройного протистояння — нашим хлопцям, героям-військовослужбовцям Збройних Сил України.

Колектив газети «Звягель» працює на інформаційному фронті. Під звуки сирен ми з першого дня війни не переставали працювати ні на мить. Не лише видаємо друковану та електронну газету (на сайті), продовжуємо допомагати у зборі коштів на необхідні речі хлопцям на передовій, допомагаємо волонтерам. Робили і продовжуємо робити все залежне від нас, як і кожен свідомий українець.

Зараз розпочалася передплатна кампанія на друковані видання, яка є дуже непростою в умовах війни. Проте, саме завдяки ЗСУ, ми можемо будувати плани на найближчу перспективу. Мріяти, як відвоюємо і розбудовуватимемо нову щасливу Україну.

Наш колектив прийняв для себе однозначне рішення — частину від отриманих коштів за передплату на 2023-й рік вирішили перерахувати на ЗСУ.

Тому, шановні читачі, просимо Вашої підтримки в цей непростий для всіх час. Передплатіть газету «Звягель», підтримайте наш колектив, а головне — підтримайте ЗСУ! Україна обов’язково переможе та розквітне. Слава Україні!

Колектив газети «Звягель»