Донька військових збирає кошти на пікапи для ЗСУ

Донька військових збирає кошти на пікапи для ЗСУ


Бути сміливими та відчайдушними, небайдужими та ініціативними — це про українців.
Сьогодні чи не кожну родину так чи інакше зачепила війна. Хтось — на передовій, хтось чекає рідних чи знайомих, а хтось самовіддано волонтерить.





Днями соціальні мережі сколихнуло повідомлення від доньки військових із нашого міста Анастасії Карпенко. Її батьки з 2014 року захищають нашу країну. Тому про війну, першочергові потреби наших захисників і захисниць вона знає «з перших вуст».





Анастасія  оголосила збір коштів на 10 пікапів https://www.facebook.com/nastia.sergeevna.14/posts/pfbid02tju8bHBXAo5jpfGSqFbtB3kAnjyq343vxv2Cnm4XutLNDmhDBJbKQhB5CzLzfH8zl .





«Привіт! Мене звати Настя. Мої батьки — військовослужбовці і з 2014-го року мої мама і тато захищають нашу країну і мене від російських окупантів.
І це могла б бути дуже красива і чутлива історія про відважну дівчинку, яка з 14-ти років із дня у день, з року в рік постійно переживає за безпеку своїх батьків і знаходить в собі силу вірити у щось хороше. Яка 25 лютого 2022 року, коли їхала з дому з чужими людьми в пошуках безпечного місця, не знала, чи побачить вона ще своїх батьків узагалі.
Я неймовірно пишаюся своїми батьками. На жаль, моїх слів замало для того, щоб допомогти їм хоч якось.
Тому сьогодні я розпочинаю свій перший збір коштів. Збір на 10 пікапів для своїх батьків та для інших воїнів Збройних Сил України.
Від імені «Благодійного Фонду «Громадяни» Фонд «Громадяни», який із 2014 року допомагає людям, які постраждали від російської агресії в Україні, я прошу підтримати мою ініціативу та задонатити.
Щоб зробити внесок, вам потрібно перейти за цим посиланням, натиснути на кнопку «ФОНДУВАТИ» та внести суму, якою б ви хотіли допомогти.
https://biggggidea.com/.../donka-vijskovih-zbirae-koshti.../





Буду вдячна за кожен ваш донат та репост! Мені потрібна ваша підтримка! Бійцям потрібна ваша підтримка!
Також як вдячність від нашого Фонду, ви зможете обрати подарунок за зроблений внесок.
Вірю в Збройні Сили України! Вірю в українців! Вірю в своїх маму і тата!»





Долучаймось! Разом - до Перемоги!
Інформація зі сторінки Новоград-Волинської міської ради