Новоградці заборгували за раніше спожите тепло 7,4 млн гривень

Новоградці заборгували за раніше спожите тепло 7,4 млн гривень


"Теплокомуненерго" нагадує про борги перед початком опалювального сезону  2022-2023 рр.





Україна входить в опалювальний сезон. При цьому Уряд попереджає – сезон 2022-2023 рр. цілком може стати найважчим в історії незалежної України. І не тільки через бойові дії та терористичні атаки країни-терориста на енергетичну інфраструктуру, а також через загальну кризу на світовому енергетичному ринку.





Опалювальний сезон у м. Новограді-Волинському розпочнеться, згідно з розпорядження міського голови, з урахуванням погодних умов, тобто тоді, коли середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб буде нижчою за +8 градусів за Цельсієм.





КП НВМР «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» готове до початку опалювального сезону та нагадує споживачам, що погашення боргів гарантує подачу тепла до вашого будинку. Станом на сьогодні,  загальна заборгованість споживачів становить 7,4 млн гривень.





Підприємство наполегливо просить кожного знайти можливість погасити або зменшити борг за спожиті послуги та вчасно сплачувати за поточні нарахування. Адже підприємство зобов’язане, в першу чергу, погасити борги за спожитий природний газ за минулий опалювальний сезон; бюджету - податки, а також вчасно розраховуватися за спожитий поточний природний газ.





КП НВМР «Новоград-Волинськтеплокомуненерго»