«Ноутбук — кожному вчителю»: педагоги громади отримали 100 хромобуків

«Ноутбук — кожному вчителю»: педагоги громади отримали 100 хромобуків


Педагоги Новоград-Волинської громади отримали 100 сучасних хромобуків у межах реалізації проєкту «Ноутбук — кожному вчителю». Про це повідомляє Новоград-Волинська міська рада.





Збройна агресія рф проти України внесла корективи в повсякденне життя кожного українця, змусивши пристосуватися до нових реалій. Незважаючи на все нові й нові виклики, вище керівництво нашої держави, у співпраці з міжнародними партнерами, намагається робити все можливе, аби мінімізувати дискомфорт населення та повернутися до стабільного, звичного нам життя.





Велика увага приділяється галузі освіти та забезпеченню якісного й безпечного освітнього процесу. Так, на території України триває реалізація проєкту «Ноутбук — кожному вчителю», започаткованого Міністерством освіти, спільно з компанією Google та за підтримки Організації Об’єднаних Націй з питань освіти і культури ЮНЕСКО.





Тисячі українських учителів уже отримали гаджети для можливості проведення інтерактивних занять та дистанційного навчання. Не виняток — і Новоград-Волинська територіальна громада: вже 100 хромобуків незабаром поїдуть до своїх власників. Зазначається, що очікується другий транш отримання гаджетів.





За матеріалами Новоград-Волинської міської ради
Фото міської ради