Волонтери стали надійною опорою держави!

Волонтери стали надійною опорою держави!


5 грудня — Всесвітній день волонтера. Для України цей день має особливе значення. Починаючи з 2014 року, слова «волонтер» та «волонтерський рух» стали невід’ємним атрибутом політичного та соціального життя в Україні. Волонтер — людина, яка однією з перших приходить на допомогу та захист своєї країни.





Не дивно, що в таку тяжку годину для нашої країни — як 24 лютого 2022 року, волонтери стали надійною опорою своєї держави. Величезна кількість людей вступила до волонтерського руху для допомоги українським військовим та цивільним, які постраждали від війни. Саме завдячуючи волонтерам, їх оперативності та небайдужості, воїни наших Збройних Сил мають усе найнеобхідніше: від зброї, транспортних засобів — до продуктів харчування та побутових речей. Волонтери безкорисно роблять те, що іноді не під силу й державним структурам.





Не стали винятком і волонтери нашого Звягеля. З першого дня війни вони активно допомагали і допомагають ЗСУ і, зокрема, нашій частині — А7306. Допомагають найнеобхіднішим — продуктами, теплими речами, пальним, транспортом, медикаментами, бронежилетами, тепловізорами, безпілотниками та спецтехнікою.





Тому висловлюємо вдячність кожній волонтерській організації, кожному волонтеру. Ви — сила, яка живить Збройні Сили України і яка є її опорою.





Особливу подяку від командування 140-го батальйону висловлюємо: Лавринович Юлії Сергіївні — вчительці української мови та психологу ліцею №1 ім. Лесі Українки, Корсуну Валерію Олеговичу — приватному підприємцю, керівнику благодійної організації «На благо України», Опанасюку Сергію Васильовичу — приватному підприємцю, керівнику митно-брокерської компанії, а також усім, хто долучився до волонтерства, хто крок за кроком сприяє нашій Перемозі!





Нагородження від в/ч А7306 провели майор В. Постіженко та капітан С. Сидорчук.





Слава волонтерам і слава Україні!





Сергій СИДОРЧУК, капітан