Конкурс із визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян,  які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи,  мешканців Звягельської міськ

Конкурс із визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Звягельської міськ

Звягельська міська рада оголошує конкурс із визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Для участі в конкурсі до управління соціального захисту населення Звягельської міської ради необхідно у місячний термін із моменту публікації оголошення подати такі документи:

— заяву;

— копію статуту, засвідчену підписом керівника аптечної установи чи стоматологічного закладу, що скріплюється печаткою;

— копію ліцензії на медичну практику або роздрібну торгівлю лікарськими засобами відповідно;

— довідку про банківські реквізити;

— фінансовий документ, що підтверджує можливість аптечних установ чи стоматологічних закладів здійснювати пільгове медичне забезпечення постраждалих громадян за рахунок власних коштів із подальшим відшкодуванням видатків (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів).

Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: управління соціального захисту населення Звягельської міської ради: вул. Шевченка, буд. 20, м. Звягель, понеділок-четвер — з 8:00 до 17:15, п’ятниця — з 8:00 до 16:00, перерва — з 12:00 до 13:00, за довідками звертатися за телефоном: 068 423-81-01.

Звягельська міська рада